Arvonnan voittajat ja maanantain kuulumiset

Heippa kaikille! Toivottavasti olette pysyneet pystyssä tänään. Meillä täällä rannikolla oli todella liukkaat kelit ja oma piha aiheutti heti aamusta ensimmäiset sydämentykytykset. Siltikin tämä rouva lähti liikenteeseen aika sileäpohjaisille kengillä. Varovaisesti on koko päivä liikuttu. Mitäpä sitä ei tyylikkyyden eteen tekisi. Toisaalta esimerkiksi kumisaappaat ovat tänä päivänä todella makeita. Tässä on muuten sellainen tuote, jota minä en omista. Ihan uskomatonta mutta totta! Ei ole vuosien saatossa ollut aihetta hommata niitä mutta nyt kumpparit ovat todella ajankohtaiset.

Sitten arvonnan pariin. Kaunis kiitos kaikille osallistuneille. Teitä oli ihanan runsas joukko ja Eucerinin tuotteet herättivät paljon kiinnostusta. Sydäntä lämmittivät kommentit, että blogeista löytyy tänä päivänä kivasti tietoa uusista tuotteista. Upeaa, että me bloggaajat voimme ilahduttaa lukijoitamme ja jakaa hyödyllistä tietoa. 

Arpaonni suosi tällä kertaa kahta onnellista;


Kahdella arvalla kisaan mukaan. Olipa kiva ja hyödyllinen kirjoitus. Juuri olen miettinyt noita cc-voiteita, ja oli kiva yllätys, että Euceriniltakin löytyy sellainen.Kahdella mukana, ihania tuotteita, jotain olen joskus kokeillut.
-päivi-
Otatteko Päivi ja Meemu minuun yhteyttä; peraltuu@gmail.com. Niin saamme palkinnot postiin. 

Ystävänpäivä lähestyy ja sitä myötä myös minun perinteinen ystävänpäiväarvonta. Eli kannattaa olla kuulolla loppuviikosta!

Onnea vielä voittajille ja kaikille kivaa alkavaa viikkoa!


                                     -tuulanneli12 kommenttia

 1. Oi ihanaa, kiitos! Laitan viestiä .
  -Päivi-

  VastaaPoista
 2. Hurjasti kiitoksia, laitoin sähköpostia tulemaan :)

  VastaaPoista
 3. Onnea voittajille 😊
  Ja Tuulannelille kumisaappaat hankintalistalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Marjo :)

   kumisaappaat ovat jo hankintalistalla!

   Poista
 4. Heippa! Ilmoittelen vain, että juuri hain cc-voiteen postista. Huomenna kokeilen ekaa kertaa. Laitan blogiini asiasta sitten myöhemmin, kun olen vähän aikaa voidetta käyttänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voikun kiva kuulla :)

   Nyt odotellaan sinun kokemuksia! Kivaa viikkoa sinulle :)

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig