Vuoden 2015 suosituimmatNäin vuoden vaihteessa on vielä kiva vähän muistella mennyttä vuotta. Tutkistelin blogitilastojani ja listasin sieltä viisi suosituinta postausta. Sen verran moderoin tilastoja omavaltaisesti, että jätin pois arvontapostaukset ja yhteistyöpostaukset. Aika jännä paketti syntyi. Bloggarille tämä listaus antaa hyvää osviittaa tulevaisuuteen. Löydät linkit postauksiin kuvien alla olevasta tekstistä klikkaamalla postauksen nimeä.Viime vuoden ehdoton ykkönen oli Vierailu stailistin vaatekaapilla. Tämän postauksen toteutuminen oli minulle unelmien täyttymys. Meidän karismaattinen Kati hurmaa kaikki ja hänella löytyy rautainen ammattitaito pukeutumiseen liittyvissä asioissa. Postauksen suosio antaa aihetta palata vielä Katin ajatuksiin pukeutumisesta ja stailauksesta.
Toiseksi suosituin postaus oli minulle jättiyllätys! Minä ja päärynävartalo - postaus kertoo itselleni, että te lukijat olette kiinnostuneita eri vartalotyypeistä. Tämän postauksen julkaisua aikoinaan jännitin todella paljon mutta se oli ihan turhaan, kun ajattelen näin jälkeenpäin. Tähän postaukseen tullaan koko ajan googlehaun kautta ja se selittää todella korkeat klikkausluvut. Kevään aikana täytyy tehdä tähän postaukseen ehdottamasti uusi päivitetty versio.Kolmannen sijan nappasi Blogivieraana Karisman Carola. Tämä postaus syntyi ihan spontaanisesti, kun kävin onnittelemassa Carolaa uusista, upeista liiketiloista. Tämä postaus oli pitkän taivuttelun tulos ja olin onnellinen kun sain Carolan vieraaksi. Uudet Karisman tilat ovat kyllä mielettömän upeat ja olenkin tehnyt siellä muutamat postaukset. Liiketilojen valoisuus on bloggarille unelma. Niin ja tottakai mallistot ovat huikean upeat!
Tämän postauksen arvasinkin olevan top 5:ssa. Tasan vuosi sitten me bloggarit heittäydyttiin oikein kunnolla 10 muistojen vaatetta- postauksessa. Tämä taisi olla myös eka postaus, jossa meidän pojat olivat mukana. Harvinaista herkkua! Olin todella otettu  myös kommenteissa olleiseen vertauskuviin aikakautamme yhteen muoti-ikoneista.  Näitä haasteita on aina kiva tehdä ja tykkään lukea, koska ne aina avaavat bloggarista ihan uusia puolia. Mielenkiinnolla odotan mitä kivoja haasteita tuleva vuosi tuo tullessaan.Viidentänä mukaan pääsi vielä En tykkää sitten yhtään - postaus. Silloin tällöin on näköjään raikastavaa kirjoittaa myös negatiivista asioista. Samalla pysyy se todellisen elämän tasapaino täällä blogissa. Tähän aihealueeseen löytyy varmasti tulevaisuudessakin pohdittavaa ihan sopivassa suhteessa. Yllättävintä oli kuitenkin, että kommenteissa keskityttiin kalenteriasioihin ;)

Kiitos vielä rakkaat lukijat viime vuodesta. Oli aivan upeaa, että kuljit matkassani ja katsotaan mitä kaikkea kivaa tänä vuonna keksitään! 


                             -tuulanneli


Lopuksi vielä kuva suosituimmasta asupostauksesta; Fall inspo from Balmuir. Nämä kuvat otettiin uusissa  Karismassa tiloissa ennen heidän  muuttoa.


12 kommenttia

 1. Voi mä niin muistan tuon 10 muistojen vaatetta postauksen. Pitäisi varmaan sekin uusia, jos löytyisi lisää muistojen vaatteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Maiju :)

   10 muistojen vaatetta - postaukset olivat kyllä huippuja! Sanos muuta, pitäisikö meidän ottaa uusi kierros?

   Poista
 2. Ihania muistoja! Varmasti itsellesi, mutta myös meille lukijoille. Muistan nuo kaikki :)
  Kiitos tyylikkäästä blogistasi, inspiroivista kuvistasi.

  Oikein ihanaa uutta vuotta Tuulanneli <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa :)

   Kiitos ihanasta kommentista <3 nämä postaukset olivat myös minulle kaikki tärkeitä!

   Sinulle myös oikein kivaa alkanutta uutta vuotta <3

   Poista
 3. No eipä ihme, että juuri nämä postaukset pääsivät top5-listalle. Monipuolisia, kauniita kuvia ja ihana bloggaaja <3
  Mahtavaa alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana Outi <3

   nämä tilastot kertovat aina bloggarille, siitä mistä lukijat ovat kiinnostuneita :)

   samoin sinulle kivaa viikkoa ja tsemppiä paranemiseen :)

   Poista
 4. Kävin kurkkimassa postauksia enkä yhtään ihmettele mikään miksi olivat top5-listalla 2015.
  Vanhaa vuotta on ollut hauska käydä läpi omankin blogin osalta ja katsella mitä sitä on tullut touhuttua
  viime vuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Marjo :)

   näitä vuosimuisteloja on todella kiva tehdä :) ja samalla tulevat aina kivat muistot mieleen!

   Poista
 5. Mielenkiintoisia, elämäntäyteisiä postauksia ja upeita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viltsu Mari :)

   näistä postauksista löytyy myös omia suosikkejani.....

   Poista
 6. Todella kiva postaus! Nämä katsaukset ovat kivoja. Muotibloggaajan vuosi on ollut kaunis ja tyylikäs! Minäkin tein ensimmäisen blogikatsaukseni. Aihepiirini oli vain toisenlainen :)
  Pirteää pakkasviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Tuula :)

   nämä vuosikatsaukset ovat todella kivoja ja samalla näkee myös yhteenvetona, mitkä aiheet kiinnostavat!

   kävinkin katsomassa sinun koosteen kanssa :)

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig