Efva loves the BeatlesRuotsalainen korusuunnittelija Efva Attlingin tavaramerkkinä on leikitellä upeasti sanoilla ja ajatuksilla. Tämä antaa aina koruille uuden ulottovuuden ja merkityksen. Hänen uusimman korusarjan inspiraationa on ollut Beatles. Efvan sanoja lainaten "My first music love...The Beatles. The songs, the voices, the guys, the force...their hairdos. Then and now... I love the Beatles."

Tämä hänen ensirakkautensa musiikkiin on nyt meidän kaikkien ihailtavana kauniina koruina. Efvan tyylille uskollisena kaikki kiteytyy tärkeisiin sanoihin. "Good Day Sunshine" ja "Let It Be" sekä "Lucy in the Sky with Diamonds" ovat varmasti meidän jokaisen tuntemia kappaleita. Monellakin meistä liittyy varmasti muistoja näiden kappaleiden ympärille. Korukivenä Efva on käyttänyt näissä koruissa Herkimer vuorikristallia. Tämän kiven ovat aikoinaan intiaanit löytäneet Herkimerin alueelta Mohawk joen läheisyydestä. Jo intiaanit tunsivat kiven erityisen voiman ja he uskoivat sen parantavaan voimaan. Tänä päivänä nämä kivet poimitaan käsin Herkimerin kaivoksella. Kivi sädehtii niin kuin timantti välittäen iloa sekä energiaa ympärilleen!
“Diamonds for everyone, beautifully made by mother nature
500 million years ago upstate New York!”
— Efva Attling


Tässä minun suosikkejani  Efva Attlingin Beatles - mallistosta. Lisää malleja voit käydä katsomassa Hoviseppien mallistosta (täällä).  Hurmaannu ja kirjoita vaikkapa joulupukille. Nyt saat myös kivan edun Hoviseppien verkkokaupassa!


                            -tuulanneli


//postaus yhdessä Hoviseppien kanssa //2 kommenttia

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig