Beauty Bayn pikkujoulu tunnelmiaPerjantaina piipahdin Beauty Bayn tunnelmallisissa pikkujouluissa. Olenkin aikaisemminkin kirjoittanut ihanasta Anastasiasta, joka pitänyt huolen minun kynsistäni jo useamman vuoden ajan. Näiden vuosien aikana hänen kauneushoitolansa on kasvanut askel askeleelta nykyisiin mittoihin. Beauty Baysta löydät kynsitaitureiden lisäksi muun muuassa kampaajan, kosmetologin, hierojan, tatuoijan ja paljon muita kauneudenhoidon palveluita. Lisää voit käydä kurkkaamassa täältä (klik)Illan aikana meille esiteltiin uusi kauneudenhoitosarja Medik8. Sarja kuulosti todella mielenkiintoiselta ja varsinkin olin kiinnostunut heidän antiaging hoidoista, jotka sopivat myös herkkäihoisille. Medik8 tuotteet ovat biokemistien ja farmalogian kehittämiä ja ne ovat erityisesti suunniteltu ikääntyvälle iholle, aknen hoitoon, punoittavalle iholle, hyperpigmentaation hoitoon sekä kuivalle iholle. Erityisesti kiinnostuin heidän Retinolia sisältävistä korjaavista seerumeista. Lisää heidän hoidoistaan voit lukea täältä (klik)

Kiitos todella kivasta illasta Anastasialle, Merikelle ja Liisimarialle. Lopuksi vielä erikoismaininta illan upeista tarjoiluista Anastasian omalle kotikokille :) Beauty Bayn tytöt ovat paketoineet paljon kivoja lahjaideoita. Lahjakortti on myös aina mieluinen lahja.  Kannattaa poiketa! 

                                -tuulanneli// postaus yhdessä Beauty Bayn kanssa //4 kommenttia

 1. Minä niin kaipaan noita rakennekynsiä. Meidän työssä ne vaan on kielletty. Yrittivät kieltää jopa kynsilakan, mutta siitä en sentään suostu luopumaan :)
  Ihanaa itsenäisyyspäivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Outi :)

   en kyllä osaisi elää ilman rakennekynsiä :) itse haaveilen ripsipidennyksistä mutta niitä en voisi ikinä kuvitella
   allergioiden takia. Oikeastaan se onkin hyvä juttu koska nehän sisältävät todella vahvoja kemikaaleja!

   Kivaa itsenäisyyspäivän jatkoa sinulle Outi :)

   Poista
 2. Hyvää itsenäisyyspäivää ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjo ja samoin sinulle mukavaa itsenäisyyspäivää <3

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig