Paul Hewitt - get anchored to things you love


// postaus tehty yhdessä Hoviseppien kanssa.

Tänään tutustumme Paul Hewittin kelloihin ja koruihin. Paul Hewitt on Pohjois-saksalainen 2009 perustettu muodikkaiden merihenkisten asusteiden valmistaja. Valtavaan suosioon brändin Keskieuroopassa nosti innovatiivinen PHREP - ankkurirannekoru, jossa ankkuri toimii kätevästi rannekorun lukkona. Tämä rannekoru on saatavilla nahkaisena tai kangasmateriaalissa. Ankkurin voit valita ruusukullassa tai teräksenvärisenä. Ankkurikoruranneke on loistava lahjaidea sillä se sopii niin miehelle kuin naiselle.Miltä kuulostaa kello, joka ranneketta voit vaihtaa pukeutumisen mukaan. Useissa väreissä olevilla NATO- ja nahkarannekkeilla designaat itse kellosi yhä uudestaan. Samalla kun ostat kellon niin sinulla on mahdollisuus hankkia useampi rannekevaihtoehto mukaan. Tyylikäs kello muuttuu hetkessä muodikkaasta trendikellosta sporttiseen malliin. Näin sinulla on yksi kello, joka sopii moneen menoon. Samoin sama kello sopii hyvin eri perheenjäsenille. Vaihtamalla ranneketta, äidiltä tyttärelle. Kelloissa on todella helppo vaihtomekanismi ja rannekkeen vaihto onnistuu helposti.

Itse ihastuin kellojen ajattomaan ja trendikkääseen muotoiluun. Kellotaulu on yksinkertaisen kaunis ja eri rannekevaihtoehdot sopivat siihen hyvin tehden kellosta aina eri tilanteisiin sopivan. Hintatasoon nähden valmistuksessa on käytetty todella laadukkaita materiaaleja. Kestävä safiirilasi ei naarmuunnu kovassakaan käytössä. Ruostumaton teräs ei sisällä allergisoivia aineosia ja RONDA Quartz kellokoneisto takaa toimintavarmuuden. Kaikki nämä kellomallit sopivat loistavasti sekä miehelle  että naisille. 

Lisätietoa näistä upeista kelloista löydät maahantuojan Hoviseppien nettisivuilta täältä (klik). Tyylikäs lahjavinkki vaikkapa isälle!


                          -tuulanneli
Kellot ja ankkurirannekorut // Paul Hewitt (Kello- ja Kultasepänliike Hovisepät Oy)

Kuva // HOVISEPÄT.fi


6 kommenttia

 1. Tyylikkään yksinkertainen ja selkeä kellotaulu näissä kelloissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan samaa miletä kanssasi Marina :)

   ihastuin itsekin yksinkertaiseen designiin!

   Poista
 2. Voih miten kauniita kelloja!!! Ankkuriranneke on aivan ihana. Täytyy varmaan vihjata joulupukille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna :)

   tässä on todella kiva lahjaidea!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig