Jurlique Nutri - Define// postaus on tehty yhdessä Home of Kikas ja Jurliquen kanssa //

"You best skin at any age! You can´t stop the clock but you can definitely slow down it´s impact on your skin" Voiko asiaa paremmin sanoa? Ei ole olemassa mitään ihmeaineita pysäyttämään ikääntymistä mutta voimme hidastaa sitä. Olen nyt useamman kuukauden ajan käyttänyt säännöllisesti Jurliquen Nutri-Define antiaging tuotesarjaa ja olen ollut tyytyväinen. Ensimmäisen postaukseni tuotesarjasta voit lukea täältä (klik). Nyt syksyn ajan olen käyttänyt sarjan Essential Conditioning kosteusvoidetta. Tuotesarja perustuu Biosome5 innovaatioon eli luonnollista liposomi teknologiaa, jonka avulla tuotteiden aktiiviset aineosat kulkeutuvat sinne, missä niitä eniten tarvitaan ja tämän ansiosta ihoni kosteustasopaino on ollut kunnossa koko syksyn.
Refining Foaming Cleanser on tuotesarjan mielenkiintoinen uutuustuote. Putsari vaahtoaa todella kermamaisesti ja samalla pienet pehmeät geelimäiset pallot puhdistavat ihon tehokkaasti mutta hellävaroen. Ainut miinuspuoli on, että en voi käyttää putsaria silmämeikinpuhdistukseen ja olen tottunut käyttämään samaa tuotetta koko meikin puhdistukseen. Iho tuntui puhdistuksen jälkeen todella pehmeältä ja sileältä.Tuotesarja on saanut myös uuden tehokkaan antiaging tuotteen Eye Contour Balm silmänympärysvoiteen. Tämän tuotteen innovaatio perustuu pienen metallipallukan avulla tehtävään hierontaan. Silmäympärysihomme on todella herkkä ja aikoinaan minun herkistymiseni selektiiviselle kosmetiikalle alkoi juuri tältä alueelta. Olen tarkoituksella vältellyt silmänympärysvoiteiden käyttöä ja tämän tuotteen kanssa aloitin todella varovasti. Olen todella tyytyväinen tuotteeseen, koska nyt voin taas hidastaa tehokkaasti ikääntymisen merkkejä herkällä silmänympärysalueella.

Lisäinfoa tästä innovatiivisesta luonnonkosmetikkasarjasta löydät Home of Kikas Beauty and Design sivulta täältä (klik). Sieltä voit myös tilata kätevästi haluamasi tuotteet itsellesi.


                                 -tuulanneli

10 kommenttia

 1. Niin upeat ja herkät silmäni rakastavat tuota silmänympärysvoidetta. Laitoin sen vielä jääkaappiin tuomana lisäboostia turvonneisiin silmäluomiin. Ihanaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia :) tuo olikin todella kiva vinkki laittaa eye balm jääkaappiin :)

   nämä tuotteet ovat kyllä superihania!

   Poista
 2. Jurlique on niin paras! Monta ihanaa tuotetta.

  Mun tekisi mieli kanssa uudistaa blogipohja täysin, mutta olen aivan super tumpelo… Onkohan jotain tahoa, kenelle voi ulkoistaa kokonaan työn.. huh, en ole mikään hakkeri lainkaan. Mikä sun pohja on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jurlique on aivan ihana :)

   Hommasin tämän pohja etsy.comista ja pohjan nimi on tuossa postauksen alareunassa (LucaLogos.com) Nämä valmiit pohjat ovat käteviä :) minun ongelma liittyi lähinnä pohjan lataukseen ja siihen minä tarvitsin perheen junioria!

   Vanhemmat postaukset ovat varmasti asettelultaan ihan sekaisin mutta sille ei voi mitään!
   Olen todella tyytyväinen tähän pohjaan!

   Poista
 3. Oi silmänympärysvoide, sitä tarvittaisiin täälläkin. Jurlequen tuotteista olen kuullut pelkkää hyvää muutenkin.
  Kivaa alkanutta viikkoa.

  VastaaPoista
 4. Jurliquen tuotteet on kyllä ihania. <3

  VastaaPoista
 5. Jurliquen tuotteet on hyviä ja tuntuvat ylellisiltä iholla.
  -päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Päivi :)

   Ihanaa ylellistä luonnonkosmetiikkaa ja minun iho tykkää!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig