last week


Kuluneen viikon aikana olen sukeltanut täydellisesti opintojeni maailmaan. Alkukuukaudesta minulla oli vähän tyhjäkäyntiä mutta nyt päivät kuluvat enevässä määrin Yliopistolla. Maisteriopintojen kick off oli viime viikolla ja nyt odotan into piukassa johtamisen aineopintojen alkamista. Meillä Vaasassa on aivan huippu tämä henkilöstöjohtamiseen keskittyvä maisteriohjelma. No ennen syventäviä minulla on myös kaikennäköisiä muitakin kursseja suoritettavana, jotka eivät ihan nyt innostavimmasta päästä ole mutta eiköhän ne joten kuten kahlata läpi. Jatkossa kirjoittelen varmaan enemmän asioista, jotka liippaavat opintojani. Henkilöstöjohtamiseen liittyvät asiat ovat todella lähellä sydäntäni ja sen ympärillä on tänä päivänä paljon asioita, jotka eivät ole yrityksissä kunnossa. Joskus on ihan kiva vähän kirjoitella syvällisemmistä asioista pieni tuike silmäkulmassa.

Kuluneen viikon aikana olen hurahtanut totaalisesti puolukoihin. Olen tehnyt smoothieta tai käyttänyt niitä jogurteissa. Parasta ne ovat olleet kyllä puuron kanssa. Tuhti terveellinen aampala on hyvä alku päivälle niin, että opiskelukin sujuu paremmin. Vielä kun minä saisin itseni salille, olisin todella tyytyväinen. Golfmailat on nyt vihdoinkin laitettu jo talviteloille eli nyt olisi aikaa myös muillekin liikuntajutuille. No katotaan mitä ensi viikko tuo tullessaan?

Kivaa alkavaa viikkoa ja muistakaa pukeutua lämpimästi toivotteleepi yksi nuhanenä :)

                         -tuulanneli14 kommenttia

 1. Edessä on mielenkiintloinen ja kehittävä syksy! Tsemppiä opintoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) tämä seuraava vuosi on hyvin mielenkiintoinen ja olet odottanut nyt tätä niin kauan ja nyt saan keskistyttyä täysin opintoihin!

   Kivaa viikkoa sinulle :)

   Poista
 2. Hus hus nuha pois sieltä kiusaamasta.
  Mukavaa alkavaa viikkoa ja intoa opiskeluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on jo paljon parempi olo / eilen keitin hunajateetä ja niin loppui niiskutus sekä pärskiminen!

   Kivaa viikkoa myös sinulle :)

   Poista
 3. Onnea opintoihin!

  Vein miehen tänään hetkeksi puolukkametsälle, muutama kilo tuli poimittua ihan hetkessä ja pakastettua annospusseissa syksyn/talven smoothie- ja tuorepuuroaamiaisia varten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuuli :)

   arvaapas mitä tein aamulla? no annoin miehelleni tehtäväksi ostaa lisää puolukoita torilta ;)

   Mukavaa viikkoa sinulle :)

   Poista
 4. Tsemppiä opintoihin - ja henkilöstöjohtaminen on todellakin alue, jossa meillä Suomessa on petrattavaa!
  Täällä myös puolukkafani - se on marjojen kuningas <3
  Hyvää ja mielenkiintoista uutta viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Arja :)

   Minulta on paljon kysytty miksen kirjoita opinnoistani, koska se on minulla hyvin vahva alue. Viimeaikoina ja varsinkin kesän jälkeen minulle on tullut fiilis kirjoittaa vähän syvällisimmistä asioista. Tuolta johtamisen alalta löytyy myös aika annos kokemusta joten paljon olisi pohdittavaa.........

   Mukavaa viikkoa sinulle myös :)

   Poista
 5. Onnea opintoihin! Puolukoista on vaikka mihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jassuntassu :)

   tässä vastailen näihin kommenteihin ja lähden taas kohta yliopistolle sinne nuorten sekaan ;)

   mukavaa viikkoa sinulle myös :)

   Poista
 6. Olen niin iloinen, että moni 40+blogien bloggaajista (ja muistakin meidän ikäisistämme) on päättänyt ottaa elämänsä omiin käsiin ja heittäytynyt hetkeksi pitkän tovin jälkeen opiskelijaksi - joko työn ohessa tai päätoimisena.

  Omat markkinointiviestinnän opintoni ovat loppusuoralla, ja voin sanoa, että kokemuksesta ei ole mitään muuta kuin hyvää sanottavaa.

  Ja sitä paitsi opintosi ovat todella mielenkiintoiset. Anna palaa siis niistä tänne vain. Minä ainakin seuraan kirjoituksiasi enemmän kuin mielenkiinnolla.

  Tsemppiä opintoihin ja syksyyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiiitos Rouva Sana :) olen itsekin ihan intoa piukassa näiden opintojen kanssa.

   Henkilöstöjohtamiseen liittyvät asiat ovat mielenkiintoisia ja niistä löytyy paljon erilaisia aiheita, mistä ammentaa juttuja. Olen tarkoituksella pitänyt työhön ja opiskeluun liittyvät asiat poissa täältä blogista mutta nyt tuntuu siltä, että haluan viedä blogiani vähän syvemmille vesille. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan :)

   Poista
 7. Valtavasti onnea opintoihin! Itse valmistuin tuolta samaiselta johtamisen laitokselta, olet kyllä hyvissä käsissä ja Suomen parhaiden asiantuntijoiden opissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heli :)

   Johtamisen laitoksella on kyllä huipputyyppejä ja kuten tiedät on henkilöstöjohtamisen maisteriohjelmaan satsattu täällä. Seuraavan puolen vuoden aikana minulla on tiedossa ihan huippuluokan johtamisenkursseja.

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig