kiitos elokuu


Kiitos elokuu ja tervetuloa syksy. Kyllä ne katseet ja ajatukset suuntaavat kohti viileneviä päiviä. En tiedä, onko hullua sanoa, että jotenkin tykkään pukeutumisen kannalta enemmän syksystä. On taas aivan ihana päästä käyttämään jakkuja, nilkkureita ja kietoutua isojen huivien suojaan. Elokuun hiljaisuuden jälkeen on  varmasti luvassa enemmän asu- ja tyylijuttuja. Syksyn pukeutuminen on vaan niin paljon monipuolisempaa. 


Ihan muutama sana vielä kuluneesta elokuusta. Hidastelin edelleen bloggaustahtiani ja nyt tämä rakas harrastus tuntuu taas kivalta. Inspiraatiovihkoni on täyttynyt kivoista postausideoista ja niiden ympärille on kiva lähteä kuvaamaan materiaalia. Elokuun huippujuttuihin kuului ehdottamasti meidän nelkytplussalaisten syksyn kickoff tilaisuus Shanghai Cowboyssa klik (täällä). Upeaa naisenergiaa ja tästä porukasta olen saanut myös älyttömästi lisävirtaa tähän bloggaamiseen. 

Elokuussa sain todella kivan blogivieraan Carolan Vaasan Karimasta. Meidän kuvaushetki alkoi ihan ex tempore ja lopputulema oli todella loistava. Voit klikata itsesi postaukseen (tästä). Onnea vielä kerran Karisman upeille uusille liiketiloille! Katsotaan kuka on syyskuun mielenkiintoinen vieras?

Tervetuloa matkalle mukaan syyskuun juttuihin!

                           -tuulanneli6 kommenttia

 1. Ihan huippua oli kyllä tavata.
  Ihana oli elokuu, toivottavasti saadaan nauttia myös syyskuussa.
  Mukavaa loppuviikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Outi; oli todella kiva tavata!

   samoin sinulle kivaa viikonloppua!

   Poista
 2. Välillä tekee tosiaan hyvää vähän hidastella bloggaustahtia - sitten se maistuu taas entistä mukavammalta. Ja tuskin mikään voittaa bloggarikollegoiden tapaamisesta saatavaa inspiraatiota! Kivaa syksyn alkua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommnetista Minttu :) se on juuri näin, että pakkopullaa on ihan turha vääntää koska kyllä lukijat sen hyvin nopeasti huomaa......

   tämän bloggaamisen yksi kivoista puolista on juuri tämä yhteisöllisyys / tai ainakin minä olen sen verran sosiaalinen, että hakeudun mukaan porukkaan!

   Kivaa loppuviikkoa myös sinulle!

   Poista
 3. Syksy on kyllä ihanaa aikaa pukeutumisen osalta. Saappaat ja nilkkurit, neuleet ym. Tykkään! Samoin kosmetiikan osalta syksy on aina "jännittävämpää", kun meikissä on utuisia sävyjä ja tuoksuissa viettelevyyttä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet ihan oikeassa Mia :) syksy on kaikissa asioissa vaan niin monipuolisempi!

   Kivaa loppuviikkoa sinulle :)

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig