tuesday mood


Hupsista nyt pitää vähän kiirettä ja huomaamatta tuli muutaman päivän blogitauko. Olen nauttinut näistä lämpimistä päivistä täysin sydämin ja säilönyt kivoja kesämuistoja mieleni sopukoihin. Tällä kertaa kamera on jäänyt kotiin ja olen pitänyt pientä taukoa myös kuvaamisesta. Joskus on vain hyvä nollata myös näin ja kerätä inspiraatiota vain katselemalla ympäristöä. Olen ollut viime viikkoina vähän lukossa tämän blogin suhteen. Etsin tällä hetkellä vähän uutta ilmettä ja suuntaa tälle blogille. Kesällä eksyin vähän liian helpolle alueelle blogini suhteen. Asukuvien ottaminen oli vaan niin helppoa valoisuuden takia ja postaus syntyi nopeasti kuvien ansiosta. Tekstipuoli jäi sitten vähän kevyemmälle.


Eilen posti toi minulle mielenkiintoisen kirjan eli "How to be Parisian wherever you are". Olen nähnyt viittauksia tähän kirjaan ja se on jäänyt tuonne alitajuntaan. Nyt kirja on vihdoin minulla. Olen vain ehtinyt vähän selata sitä ja kiinnostavalta tuntuu. Kolahti täysillä! Huomenna minulla on nelituntinen junamatka aikaa syventyä kirjaan. Inspiraatiota blogin puolelle on luvassa taatusti. Näitä kuvia ottaessa syntyi jo monta uutta postausideaa. 


Viime viikolla törmäsin todella mielenkiintoiseen aihealueeseen Girly Style blogissa (klik). Anna pohti postauksessaan tätä meidän pikamuotikulttuuria ja kaikkea siihen liittyviä muita lieveilmiöitä. Tämä aihealue on myös lähinnä minun sydäntäni. Ajattoman tyylin puolesta puhujana en aina ymmärrä jatkuvaa ostohysteriaa, jota näkee myös täällä blogeissa. Tähän kohtaan sopii hyvin oma johtolauseeni mieluummin laatua kuin määrää eli Less is more. Tähän mielenkiintoiseen aiheeseen palaan myöhemmin.


Tässä tiistain mietteitä. Lopuksi vielä viime viikon arvontaan. Olen vieläkin todella otettu teidän ihanista kommenteista arvontapostaukseen ja jokainen olisi ansainnut saada upean Nivean Q10plus- tuotepaketin. Arpa suosi tällä kertaa Marjaa;

Hymy kaunistaa jokaista ja vaikuttaa myös omaan mieleen. 
Mukana kolmella arvalla.

Olen lähettänyt sinulle viestin FB:n välityksellä. Viesti löytyy varmasti muut-kansiosta. Onnea paljon Marjalle. Lämmin kiitos kaikille osallistuneille!

Aurinkoista tiistaita kaikille!


                       -tuulanneli


leather//Mango, sunnies//Jimmy Choo, necklace//Efva Attling

Kirjan kuvat // How to be Parisian wherever you are
12 kommenttia

 1. Onpa mielenkiintoisen näköinen opus :) Ei ole varmaan tylsää tuota selailla inspiksen lähteenä ;)?
  t. Nelliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet ihan oikeassa Nelliina :) selatessa kirjaa lähti idis tähänkin postaukseen :)

   Poista
 2. Kivan näköinen ja oloinen kirja, voisi olla kiva tutustua siihen itsekin.
  Mukavaa tiistaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi :) kyllä kannattaa tutustua ja teenkin tästä kirjasta varmasti enemmän juttua tulevaisuudessa!

   Poista
 3. Ihanaa tiistaita! Mielenkiintoinen kirja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taru :) sormet syyhyävät, että pääsen tutustumaan kirjaan lähemmin!

   Poista
 4. Mielenkiintoinen kirja ja tosi kauniita kuvia olet ottanut. Nautiskelin niistä oikein kunnolla, jotenkin tosi rauhoittavia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna :) kiva kun olet löytänyt inspiraatiota kuvista! Kuvat ovat minulle aina tärkeitä ja ne kertovat enemmän kuin tuhat sanaa!

   Poista
 5. Olen aina ihaillut ranskalaisten naisten tyylitajua, he kun
  ovat aina niin chic. Olisi kiva lukea tuo kirja, mistä olet sen
  hankkinut?

  VastaaPoista
 6. Tuo nahkatakki viimeisessä kuvassa <3

  Samalla ohjenuoralla mennään -less is more-. Ja musta, harmaa sekä valkoinen on aina hyvä juttu ;)

  VastaaPoista
 7. Hei! Tällä uusin 40+ bloggaaja ilmoittautuu lukijaksesi. Ihanaa, kun kirjoitat aikuisen naisen muodista. Olen itsekin kiinnostunut vaatteista ja pukeutumisesta, vaikka en siitä omassa blogissa juuri kirjoitakaan. Minusta on kivaa, kun me 40+Bloggajat näytämme olevan sellaista mukavan "sekalaista seurakuntaa". Jokaisella on se joku oma juttu ja intohimo...
  Mukavaa loppu viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 8. Tuo kirja on upea ! Mä olen niin tätä jatkuvaa ostohysteriaa vastaan. Joskus olen blogiin saanut kommentteja, siitä että joku vaatteeni on jo nähty blogissa. Ihan naurettavaa. En halua leimaantua bloggaajaksi, joka ostelee jatkuvasti uutta. Less is more on omakin mottoni.

  VastaaPoista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig