black and whiteHeippa kaikille! Tänään ajattelin tuoda tänne blogin puolelle vielä yhdet kuvat Raippaluodon sillalta, jotka otettiin pari viikkoa sitten. Tätä asukokonaisuutta olen käyttänyt todella ahkerasti viimeisten viikkojen aikana. Mustavalkoinen on vaan niin helppo. 

Pikku hiljaa alkaa syksyn jutut jo kolkuttelemaan tuolla takaraivossa. Viime päivinä huomaan taas blogimotivaationkin kasvaneen huimasti ja uusia ideoita syksyä varten on kehitteillä. Muutaman kuvasarjan olenkin jo ottanut syksyn uusista vaatteista ja kengistä yhteistyön merkeissä. Muutaman viikon joudutte vielä odottamaan niiden suhteen mutta sneak peek on nähtävissä tuulannelin blogin facebookin bannerissa (klik). Olisi todella kiva kuulla myös teidän ihanien lukijoiden toiveita postauksien suhteen. Otan ehdotuksia vastaan ilomielin kommenttiboxiin! Nyt kaikille aurinkoista viikonloppua ja nautitaan näistä lämpöisistä hetkistä. 


                                                         -tuulanneli


knitwear//FilippaK, t-shirt//Second Female, pants//Sandwich, sandals//Vagabond, bracelets//Efva Attling, sunnies//Jimmy Choo
8 kommenttia

 1. Mä oikeastaan tykkään sellaisista arkisista asukuvista. Sä olet niin näyttävän näköinen nainen, että näyttäisit hyvältä varmasti säkki päälläkin.
  Oikein ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kaunis kiitos Outi :)

   aurinkoista viikonloppua sinulle <3

   Poista
 2. Kiva yhdistelmä ja mukavan näköiset housut<3 Eipä paljon tule mitään mieleen kun blogisi on hyvä juuri tällaisenaan. Tykkään<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari :) kiva kun viihdyt kanssani! nuo nyörihousut ovat olleet kyllä hvä hankinta// rennot mutta samalla myös siistit :)

   Poista
 3. Tyylikäs lady ja teeppari tuo rentoutta asuun!

  VastaaPoista
 4. On kyllä upea kuvauspaikka kaikessa yksinkertaisuudessaan. Ja upealle näytät!

  VastaaPoista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig