@tuulanneli lately
Muutama kuva instan puolelta viikon varrelta. Kirjoittelinkin yhdessä postauksessani, että olen hurahtanut mustavalkoisiin kuviin instassa. Valokuviin saa ihan uusia ulottuvuuksia ja tykkään todella paljon näiden kuvien yksinkertaisuudesta mustavalkoisena.

Muutama kuva myös golfin puolelta. Viime viikonloppu oli täydellinen golfin suhteen ja sitä täydensi viikolla tehty ensimmäinen eagle harjoituskierroksella. Minulta on toivottu postauksia golfvaatteista mutta tässä kohtaan joudutte tyytymään kännykkäselfie kuviin. En ota yleensä kameraa mukaan kentälle vaan keskityn siellä pelaamiseen. 

Viikon kohokohta oli perheen nuorimmaisen synttärit, joita juhlistimme perinteisellä mansikkakakulla. Kesän eka mansikkakakku on aina taivaallisen hyvää!

                        -tuulanneli

seuraa tuulannelin blogia instagramissa, facebookissa, bloglovinissa4 kommenttia

 1. Mustavalkoisina kuvat ovat jotenkin selkeämpiä.
  Nan, mansikkakakkua ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi <3 ja tuo mansikkakakku oli taivaallisen hyvä ja voit arvata, että se tuhottiin todella nopeasti meidän perheen toimesta!!!!

   Poista
 2. Mä taas rakastan värikuvia, vaikka kyllä mustavalkoisuus tuo ihan erilaista tunnelmaa. Hirveä mansikkakakkuhimo iski!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni on selviä kausia, että joskus pitää värit räiskyä ja sitten mennään taas toiseen ääripäähän! joo tuo mansikkakakku oli kyllä todella hyvää / täytyypä itsekin taas tehdä uudestaa ;)

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig