on the roadHeippa kaikille! Tämä postaus taitaa kuulua sarjaan; kun vaimo bloggaa niin mitä tehdään kun eteen tulee mielenkiitoinen paikka. Erilaiset rauniot ja kiviröykkiöt kiehtovat minua kuvauspaikkoina ja tietenkin olen kiinnostunut myös niiden historiasta. Vanhojen raunoiden kivet kätkevät monta tarinaa sisäänsä. Tänään kun olimme matkalla tänne Vierumäelle muistin, että Pälkäneen kohdalla on rauniokirkko. Onneksi sade oli vähäistä juuri siinä vaiheessa, että muutama kuva saatiin otettua tästä keskiaikaisesta Pyhän Mikaelin kirkosta. Sitten sade taas yltyi ja meidän matka jatkui kohteeseen. Onneksi huomiseksi on luvattu sateetonta päivää joten voin toivottaa aurinkoista sunnuntaita kaikille!


                       -tuulanneli


lace//InWear, blazer vest//Mango, jeans//Massimo Dutti, shoes//Vagablond, leather jacket// old vintage 

6 kommenttia

 1. On kerrassaan upeat rauniot ja upea Lady <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia <3 kuvista tuli yllättävän hyviä ottaen huomioon kuinka kiireessä ne piti ottaa :) tuo vesisade häiritsee tänä kesänä vähän kaikkea!!

   Poista
 2. Ihan on kuin ammattimalli ja ammattikuvaaja liikenteessä :). Todella mahtavat taustat kuville. Ja ihana asu sulla <3. Rento, mutta hienostunut. (Just muuten mietin, kun ostin farkut, joissa oli vähän turhan pitkät puntit, että voiko niitä kääntää tollai näkyvästi, mutta näköjään kuuluukin :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka :) joo olen aina ihan pähkinöissä näitten vanhojen kivikirkkojen ja -raunioiden kanssa. Kivestä muodostuu aivan ihana tausta kuville!

   tottakai ne farkkujen lahkeet voi kääntää // oikeastaan siinä on kaksi koulukuntaa ja toisten mielestä lahkeiden kuuluu olla suorat!!! Itse menen aina fiiliksen mukaan, toisinaan käännän ja sitten olen ihan suorilla lahkeilla!

   Poista
 3. Sorry, ensiksi näin vain taustan. Sen rosoisuus iski mieleni sokkeloihin. Ihania ovat kuvasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se haittaa koska itselleni on todella tärkeää minkälaiset taustat minulla on kuvissa :)

   itse kiinnitän aina ensin huomion muidenkin blogeissa siihen minkäläiset taustat asukuvissa on!!! Se on tärkeä osuus visuaalisuutta :)

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig