messy hair
Jos on talvella jäätävä pakkanen niin kesällä se on viipottava tuuli. Nyt puhun vaatebloggarin arkkivihollisista, jotka aihettavat harmaita hiuksia ja tässä tapauksessa tuulessa sekaisin olevaa kuontalon. Rakastan merimaisemaa mutta usein se tarkoittaa todella viileää kyytiä niin kuin näissä kuvissa. Voitte vain arvata kun lämpötila oli 13 astetta ja rouva halusi kuvata lyhythihaisella. Sitten vielä tuo huivikin on vähän niin ja näin. Alakuvassa näkyy risukasakin veneen takana. Aina ei mene niinkuin Strömsössä. Tykkään kuitenkin näiden kuvien fiiliksestä ja värimaailmasta. Meillä oli todella hauskaa vaikka bloggarilla meinasi vähän kiristää kun mikään ei onnistunut. Onneksi sentään löytyi sinistä merta, luonnonkiviä taustalle ja mielenkiintoinen ympäristö kotiseudulta. 

Kivaa alkavaa uutta viikkoa kaikille!


                         -tuulanneli


blazer vest//Mango, jeans//Massimo Dutti, scarf//By Malene Birger (Karisma Vaasa), shoes//Vagabond10 kommenttia

 1. Ei tuulentuivertamilla hiuksilla ole mitään väliä, jos näin hienoja kuvia tulee - tuo maisema ja värit - ei tuohon tukka tiptop sopisikaan;)
  Kivaa uutta viikkoa myös sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Arja :) itse tykkään kanssa näiden kuvien väreistä mutta minua sapetti kun hiukset olivat koko ajan suussa ja ties missä :) ja nämä julkaistut kuvat olivat ainoat sinne päin onnistuneet! mutta se kylmyys taisi kangistaa minut lopulta niin ettei paljoa hymyä irronnut kun piti lyhythihaisella ottaa kuvia!

   kivaa viikkoa sinulle <3

   Poista
 2. Ei ole asukuvaus helppoa Suomessa ;) Olispa ihana kuvailla Pariisin kaduilla tai välimeren rannalla.
  Kaunis asu ja kauniit kuvat tuulesta huolimatta.
  Aurinkoista viikkoa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet ihan oikeassa Sara :) joskus tuntuu, että valokuvaaminen on se kaikkein haastellisin juttu tässä bloggaamisessa ja varsinkin kun teet pääosin asupostauksia. Me ollaan todella luonnon armoilla. Pari kuukautta sitten kun oltiin reissussa niin kyllä kuvien ottaminen olikin helppoa ja puhumattakaan jostain suurkaupungista. Voi sitä kuvauspaikkojen runsautta mitä löytyy sekä ne erilaiset seinät ja taustat!!!

   Kivaa viikkoa sinulle myös Sara :)

   Poista
 3. Hieno veneen pohja. Yleensä parhaat kuvat ovatkin juuri ne, joissa kaikki ei ole ihan täydellistä.

  Tajusin juuri, että minusta ja miehestäni ei ole kuin joitain yhteisiä kuvia, kun minä kuvaan aina ja kaikkialla. Viikonloppuna ostatinkin meistä pariinkin kertaan ystävillä kuvia. Ei täydellisiä, mutta ah niin ihania mielestäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuuli :) tuo veneen pohja oli minulle se juttu kun näin sen tuossa pienessä kalasatamassa // vähän erilainen ;)

   Loppujen lopuksi ne parhaat kuvat syntyvät ihan spontaanisesti. Itselläni on joskus vähän taipumusta pönöttää liikaa ja silloin se rentous katoaa kuvista. Kyllähän kuvista välittyy se fiilis mikä on ollut. Kuten tuossa kirjoitinkin // tykkään näiden kuvien maisemasta ja ennen kaikkea väreistä!

   Aurinkoista viikkoa sinulle :)

   Poista
  2. niin ja minun piti vielä lisätä // itse otan kanssa paljon kuvia oman murun kanssa varsinkin niitä selfie juttuja ja ne ovat kivoja mutta ne jäävät kyllä minun privaattikuvien joukkoon!

   Poista
 4. Kaunis maisema, kauniit kuvat, kaunis bloggari! Ei se tuulen tuivertama tukka naista pahenna! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) tämä maisema näyttää yllättävän hyvältä näissä kuvissa // pienen pieni kalasatama. Meri on niin kaunis elementti kuvissa kunhan se on sininen eli aurinko paistaa!!!!

   Poista
 5. Kyllä oli minullakin niin tukka kohti taivasta juhannuskuvissa, mikä tuuli! Kaunis on maisema ja asu sinun kuvissa! :)

  VastaaPoista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig