keep moving


Leppoisaa maanantaita teille ihanuuksille! Tänään päivitystä minun pieneen elämäntaparemonttiin statement teepparin tahtiin. Kuluneiden viimeisten viikkojen aikana olen saanut jälleen liikunnan osaksi jokapäiväistä elämää. Liikunnalla en tarkoita tässä välttämättä hikiliikuntaa vaan jokapäiväistä perusliikuntaa, joka tuottaa mielihyvää. Golfissa olen vähentänyt kilpailujen määrää ja keskityn ainoastaan minulle tärkeisiin kisoihin. Tällä tekniikalla olen saanut takaisin intohimoni rakkaaseen harrastukseen. Leppoisat golfkierrokset ilman tulospaineita ovat parasta ja rentouden löytäminen peliin on ollut parasta kehitystä. Olen käynyt säännöllisesti viikossa pari kertaa salilla, joka on minulle uutta näin kesäisin. Liikkuvuus on golfissa tärkeää ja salilla olen saanut vetreyttä lisää. Teen aika paljon fustraliikkeitä kepillä, joilloin saan avattua golfin jäykistämiä lihaksia. Ruokapuolella on tullut vähän takapakkia mutta enköhän taas pääsen siinäkin ruotuun. En ota asiasta paineita koska nyt on ollut ihania juttuja ystävien kanssa ennen lomia. Hyvä ja energinen olo tärkeintä ja pienistä harha askelista ei kannata ottaa pulttia! 

Rentoa alkanutta juhannusviikkoa! Nyt on kesä kauneimmillaan!


                         -tuulanneli

t-shirt//Gina Tricot, pants//Sandwich (DOPPwoman), shoes//Vagabond, sunnies//Jimmy Choo


6 kommenttia

 1. Onpas kivan huoleton asu. Oikein ihanaa juhannusviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) tänään eilisen postauksen nyörihousut vähän rennommassa kokonaisuudessa! Näihän ne yksinkertaiset ja ajattomat vaatteet toimivat!

   Poista
 2. Rento ja kiva kokonaisuus! Olen samoilla linjoilla kanssasi, että turha ottaa stressiä pienistä
  harhapoluista :) - MT -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kunhan aina muitaisikin sen, että ei stressaa pienistä notkahduksista!!!!

   Poista
 3. Täältä tulee sulle iso peukku Tuulanneli <3 !

  Peli-ilo on mulla kadonnut tyystin, koska olen näköjään onnistunut kadottamaan myös lyöntini ihan totaalisesti ja tänä kesänä meillä ei enää ole pro:n palveluita kentällä. Meinaa jo itku tulla välillä, kun mikään ei onnistu. Ja varmasti tiedät, että mitä enemmän tässä lajissa yrittää, sitä vähemmän niitä onnistumisia tulee.. Mutta nyt en vaan kertakaikkiaan osaa. Eikä tää jatkuva ulvova tuuli ja kylmyys kyllä yhtään helpota asiaa. Kun sais laittaa lyhythihaisen ja hameen päälle, niin olen varma, että lyöntikin lähtis kuin itsestään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Annukka :) no voi harmi, että lyönti on hukassa // tiedän tuon tunteen ja on todella harmi, jos teillä ei ole pro:n palveluita. Ihmettelen kyllä asiaa, eikö jokaisella kentällä pitäisi löytyä. Meilläkin on peräti 3 pro:ta. Tämä kylmyys on kuitenkin ollut jotain järkyttävää ja untuvatoppisliivillä olen golfannut koko kevään. Tänä aamuna en lähtenyt aamulenkille ( yhdeksän reiän kierros/ yksin / vähän päälle tunti menee) kun olen joten tukossa koska eilen oli todella kylmä tuuli. Mutta nyt illalla ollaan lähdössä kierrokselle kunhan tuo mieheni tulee kotiin!!!

   kivaa juhannusviikkoa sinulle ja toivotaan , että se peli-ilo löytyy!!!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig