casual fridayPerjantaissa mennään ja kiva kesäviikonloppu tulossa. Tänään postauksen kuvamateriaali on muutaman kuukauden takaa lomareissulta ja asukokonaisuus on ihan peruskauraa. Kuvantausta toimii minun rakastama kiviseinä. Tällä kertaa vähän modernimpaa materiaalia. Viimeiset pari päivää ollaan menty tukka putkella etten ole ehtinyt miettimään valokuvaamista. Olen ennenkin hehkuttanut täällä blogissa tätä minun jo vuoden vanhaa pitsipuseroa Massimo Dutista ja aina vaan se toimii. Tälläiset ajattomat klassikot ovat minun vaatekaapin peruspilaroita ja MD:n laatuun en ole vielä pettynyt.

Luin pari päivää sitten jutun vaatteiden huonosta laaadusta meidän paikallislehdestä. Jutussa kerrottiin kuinka vaatteita ostetaan enemmän kuin koskaan mutta samalla ne ovat historiallisen huonolaatuisia. Meillä varmasti jokaisella löytyy vaatekomeron kätköistä nyppyyntyneitä heräteostoksia. Itse olen alkanut tietoisesti välttämään tiettyjä ketjuliikkeitä, koska edullinen hinta huokuttelee liian helppohin ostoihin. Jatkuvasti vaihtuvat trendit ja vaatteiden edullinen hinta kannustavat kasvavaan kulutukseen. Harva meistä taitaa korjata ja uudistaa vaatteitaan. Olen itsekin ompelutaitoinen mutta tuossa nurkassa se ompelukoneeni pölyttyy. Myönnän, että joskus tuntuu pahalta kun ostan vaatekappaleen, jonka pystyisin valmistamaan itsekin ja ompelemalla siitä tulisi vielä uniikkikappale. Mistä saisin lisää tunteja vuorokauteen? Tähän vaatteiden laatuasiaan palaan varmasti tulevaisuudessa. Lehtiartikkeli oli sen verran mielenkiintoinen. 

Aurinkoista perjantaita kaikille!

                           -tuulannelilace//Massimo Dutti, jeans//Lindex, shoes//Vagabond, sunnies//Dior


6 kommenttia

 1. Olen kyllä aika järkyttynyt, että meikäläisen Burberryn poncho on nyppyyntynyt vaatekaapissa... Olisiko se pitänyt suojata jollain, mene ja tiedä... Ties missä Kiinassa nekin tehdään lopuksi tehdään jollain eurolla...

  Ihana asu. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia :) valitettavasti kaikki villavaatteet nyppyyntyvät jonkin verran mutta onneksi on olemassa nypynpoistajalaite ;) jolla on todella kätevä hurauttaa nypyt pois!!!

   Uskon, että Burberryn huolehtii työntekijöistään // tässä postauksessa tarkoitin todella edullisia ketjuliikkeitä, joiden vaatteet valmistetaan melkein lapsityövoimalla. Muuten Kiina ei ole tänä päivänä se halvin valmistusmaa, sielläkin on elintaso noussut. Näistä eettisistä asioista voisi kirjoittaa vaikka kuinka paljon // itseäni kiinnostavat nämä jutut!!!

   Poista
 2. Taas kiva ja rento kokonaisuus :) t. Sirpa

  VastaaPoista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig