aamiaisella...Iloinen nauru ja puheen sorina täyttää Kauppahallin käytävän. Olemme kokoontuneet perinteiselle aamupalalle Spirit naisten kanssa. Tällä kertaa valitsimme kesäkuun treffipaikaiksi Juustomaan, Vaasan Kauppahallissa. Juustomaan hengetär Hannele on saanut ihan pienen lisätilan juustomyymälänsä yhteyteen, jossa hän kattaa aamiaisen arkisin alkaen klo 8.00. (Lisäksi heillä on tarjolla myös lounas.) Aamupalalla meitä hemmoteltiin ranskalaisella limonaadilla, lämpimillä sämpylöillä, raikkailla vihanneksilla ja tottakai maukkailla juustoilla. Kauppahallin aamussa oli kiva vaihtaa kuulumiset ja turista kaiken maailman asioista kahvikupposen ääressä. Hei vaasalaiset, muistetaan myös piipahtaa meidän perinteissä Kauppahallissa, sieltä löytyvät tunnelmalliset ruokapaikat, herkkumyymälät ja kahvilat. 

Aurikoista torstaipäivää kaikille!

                            -tuulanneli
15 kommenttia

 1. Voi että mutta haluaisin kans tollasen kauppahallin tänne <3. Niissä on niin ihana tunnelma. Ja jos vielä olis välillä tilaisuus tollaselle aamupalalle, niin aina parempi. Olen kateellinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä meidän kauppahalli on kiva ja tunnelmallinen paikka :) Onneksi siitä on pidetty hyvää huolta ja kehitetty // huono puoli on vaan, että itsellänikin meinaa usein unohtua tämä paikka :) Meillä on erikoisuutena, että Indiskan myymälä sijaitsee keskellä kauppahallia ja se varmasti tuo myös kaivattua elämää sinne!

   Poista
 2. Arjen pieniä juhlahetkiä on mennä herkulliselle aamupalalle joka on kauniisti katettu. Sinun itse ei tarvitse muuta kuin mennä paikalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä olet aivan oikeassa Riittuska :) itseään on kiva hemmotella silloin tällöin ja istua ihan rauhassa aamiaisella !

   Poista
 3. Tilasin tänään saman musta-valk.huivin, jota olet esitellyt. Tilaus meni suoraan By Malene Birger -nettikauppaan ja tilasin vielä toisenkin upean huivin, joten nyt odotan vain postipakettia.

  Kiitokset sinulle upeista asuvinkeistä! Olisin halunnut myös saman valkoisen hihattoman bleiserin, mutta valitettavasti koot olivat loppuneet.

  Toivoisin, että jatkossakin esittelisit upeita asusteita/vaatteita/kenkiä, sillä ne ovat juuri minun makuuni. Todennäköisesti myös monen muun! Muuten kun olet 40+ -bloggari niin saanko arvata ikäsi: olet nyt 43v., joten olen sinua 15 v. vanhempi, mutta edelleen kiinnostunut juuri samantyylisistä rennoista, mutta upeista asukokonaisuuksista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi kun huutelen, mutta verkkokaupassa on kaikkia kokoja, tilasin nimittäin itsekin juuri tuon liivin. :)

   Poista
  2. Kiitos teille molemmille kommentoijille // sinulle kiva anonyymi lukijani ja Katja :)

   Kiva kun olet löytänyt inspiraatiota postauksistani ja lämmin kiitos, että olet viihtynyt seurassani. Toivottavasti en tuota sinulle pettymystä mutta kyllä me iän suhteen mennään samoilla upeilla vuosikymmenillä. Mukavaa kun sait sen huivin, koska tiedän sen olleen todella suosittu sen monikäyttöisyyden takia. Kokemuksesta voin kertoa, että se sopii yllättävän monen jutun kanssa. Tänään kävin moikkaamassa Carolaa ja sain muutaman kivan uuden huivin sitomisvinkin, joten postausta on taasen tulossa asian tiimoilta :)

   Toivottavasti luit Katjan kommentin ja katsoit uudestaan sitä valkoista liiviä netistä!

   Aurinkoista viikkoa teille ihanuuksille :)

   Poista
 4. Vaasassa onkin upea kauppahalli ja on muuten Suomen ainut yksityisesti omistettu, muut kauppahallit ovat kaupunkien omistuksessa! Täytyy saada pojat mukaan joku aamu ja käväistä aamupalalla, se näyttää niin herkulliselta:) Aurinkoista viikonvaihdetta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle oli kyllä positiivinen yllätys Juustomaan aamiainen ja todella kiva idea!

   Me vaasalaiset saadaan olla ylpeitä meidän tunnelmallisesta kauppahallista. Onneksi omistajatahot ovat ymmärtäneet sen arvon ja kehittäneet tilan liikentoimintaa sekä luoneet yrittäjille mahdollisuuden toimia.

   Kannattaa ehdottamasti käydä aamiaisella :)

   Aurinkoista viikonloppua myös sinulle Kata :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos Katja :) Näissä kauppahalleissa on aina oma ainutlaatuinen tunnelmansa!

   Poista
 6. Voi kun näyttää hyvältä. Hyvä aamupala on tärkein alku päivälle. Olis maistunut myös mulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos maiju :) nämä aamiaiset hyvien ystävien kanssa ovat todella ihania ja antavat kivasti energiaa koko päiväksi!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig