vagabond in white

Vihdoinkin minä löysin ne, nimittäin nahkaiset sliponit. Kokeilin näitä valkoisia jo maaliskuussa mutta silloin päädyin mustiin vastaaviin. Nyt olen sitten etsinyt näitä nahkaisia mutta eteeni on tullut vain toisten valmistajien kankaisia. Viime viikolla minua onnisti ja vielä kun nämä olivat viimeiset parit, sain ne alennuksella. Olin päättänyt, että valkoiset pitää olla ehdottamasti nahkaiset. Nahkaa voi hoitaa puhdistuaineilla ja valkoisella kenkäplankilla. Ainakin se on helpompaa kuin kankaisten hoitaminen oman kokemukseni perusteella. Ystäväni antoi hyvän vinkin millä saa puhdistettua valkoisten kenkien reunat. Kynsilakan poistoaineella saa pois likatahroja muoviosista. Täytyypä kokeilla! Itseni tuntien kengät saavat aika nopeasti kolhuja. Toivotaan loppuviikoksi aurinkoisempia kelejä niin pääsen ulkoiluttamaan uusia kaunokaisia.

Kivaa alkanutta viikkoa!


                           -tuulanneli


shoes//Vagabond Zoe, lace//InWear (DOPPwoman)


16 kommenttia

 1. Ihanat:)) Oi, kuinka odotankaan Vagabondeja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaappas odotanko asiakkaana, että löytyvät teiltä ;) sitten ei ainakaan tarvitse etsiä lemppareitaan ympäriinsä :)

   Poista
 2. Kauniit ovat! Toinen vinkki niiden tahrojen puhdistamiseen on valkaiseva hammastahna;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady ja kiitos kivasta vinkistä :) täytyypä kokeilla näitä molempia juttuja ja tehdä sitten jos ehtii vaikka postausta asiasta!

   Poista
 3. Ihanat!!! Kuulin sellaisenkin vinkin, että valkoisesta nahasta saa tahrat pois taikasienellä. Vielä en ole ehtinyt testaamaan, mutta täytyy itsekin kokeilla. Taikasieni on kovassa käytössä kotona yhteen jos toiseenkin tahran poistoon, joten voisin kuvitella, että toimii myös kenkien putsaamiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna <3 tuo taikasieni kuulostaa mielenkiintoiselta :) uskon sen toimivan varsinkin noihin kengän reunoihin, jotka ovat synteettistä seosta! Nahkaan ehkä käyttäisin nahanhoitoaineita mutta täytyypä kokeilla! Tässä tulee koko ajan hyviä vinkkejä ;)

   Poista
  2. Kokemuksesta voin sanoa, että mieluummin taikasieni kuin valkaiseva hammastahna :-)

   Poista
 4. Kynsilakanpoistoaine kuulemma haurastuttaa muovi/kumiosia. Itse käytän taikasientä ja välillä hankausainetta (Vim).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä Tuuli <3 tässä on tullut minulle ainakin kivoja ja helppoja vinkkejä kuinka puhdistaa valkoisia kenkiä!

   Poista
 5. Perfect!
  Mun täytyy varmaan myös hankkia valkoiset sliponit, mustat ja "leopardiset" on jo… Ai niin, ja pienellä varrella olevat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai siultakin pitää löytyä valkoiset ;) minulla on nyt mustat, kullanväriset ja valkoiset. Leopardi ei ole koskaan ollut minun juttu :)

   Poista
 6. Kauniit kengät! Jos muuten paljon puhdistustyötä tarvitsee tehdä, kannattaa ostaa pullollinen asetoonia. On huomattavasti halvempaa ja täysin samaa ainetta kuin lakanpoistoon tarkoitettu.

  VastaaPoista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig