summer inspiration

Tänään sain inspiraation aloittaa kaappien siivoamisen lauantain bloggarikirppistä varten. No parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Tämä kuukausi on ollut niin kiireinen, etten ole ehtinyt laittaa vielä yhtään tikkua ristiin asian suhteen. Vaatekaappiani inventoimalla tulin siihen tulokseen, että kesäksi en todellakaan montaa juttua tarvitse. Yleensäkin kesäksi hankin todella vähän vaatteita normaalikäyttöön koska olen suurimman osan ajastani golfkentällä. Kesävaatteeni ovat todella yksinkertaisia kuten näissä inspiraatiokuvissakin. Loppujen lopuksi sitä ei kesäksi kovin paljoa tarvitse; varsinkin jos sinulta löytyy näitä yksinkertaisia ja ajattomia vaatteita kaapista jo valmiina. 

Toivottavasti ehdin vielä ennen lauantaita ottamaan mutaman valokuvan ja  tekemään postauksen kipparille myytäväksi tulevista jutuista. 

                                        -tuulanneli


ylimmän kuvakollaasin kuvat// Pinterest

alimman kuvakollaasin kuvat// Filippa K


10 kommenttia

 1. Ihan, rento ja monikäyttöinen on tuo yläkuvan asu! Aivan ihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yksinkertaisuus on yleensä kaikkein kauneinta :) kauneutta joka pysyy ajan saatossa :)

   Poista
 2. Yksinkertainen on niin tyylikästä. Kauniita kuvia.

  Minulle käy usein niin, että hullaannun kevät- ja kesävaatteista, ja huomaan ostavani sellaisia tuotteita, joita kaapissa jo on ihan tarpeeksi….

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta :)

   minun pitää kanssa muistutella itseäni siitä, että en tarvitse kesällä paljoa vaatteita koska olen suurimman osan ajastani golfkentällä :) siksi minun kesälook onkin aika casual painotteinen ja raitaa, raitaa.... ja paljon sellaisia yläosia, jotka käyvät kentälle!

   Poista
 3. ...mutta täkäläisen tarjonnan tuntien tulee kesäksi vain unelmalyyliä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no tuohon en osaa Virpi kommentoida, koska en tunne teidän tarjontaa // mutta voin kertoa, että kyllä se sitä samaa ongelmaa on varmasti joka paikassa :)

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig