saturday chicHeippa kaikki kaunokaiset. Tänään olemme hapsujen ja kauniiden juhlien lumoissa. Todella kiva päivä takana. Nuorten valmistujaisjuhlat ovat kyllä ikimuistoisia juhlia. Tänään annetaan kuvien puhua ja kirjoitetaan vain lyhyesti. Arvaatte varmaankin, että olen tämän Malenen kaunokaisen lumoissa. Meillä tulee varmasti olemaan kivaa vielä monessa tilaisuudessa. Lämmin kiitos vielä kaikista kannustavista kommenteista eiliseen postaukseen. Te lukijat olette ihania.

Kivaa viikonloppua kaikille teille ihanuuksille!


                            -tuulanneli


white fringes//By Malene Birger (Karisma Vaasa), pashmina//old vintage, pants//Tiger of Sweden, shoes//Högl, necklace & sunnies//Efva Attling12 kommenttia

 1. Olet kyllä niin wau, voi että. Miten välittömiä ja hymyileviä kuvia. <3 Vapautuneita. <3 Asukin on aivan mielettömän upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos <3 tänään oli taas niiiiin ihana päivä :) kiva laittaa korkkarit jalkaan ja laittaa luomiväriä & punaa vähän enemmän :)

   Poista
 2. Ihania kuvia - niin kaunis asu - ja sinä hehkut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady <3 ihan häkellyn teidän ihanista kommenteista :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitti <3 ne ovatkin kauniit ja antavat säväyksen puserolle!

   Poista
  2. Pakko kysyä mistä olet hankkinut tuon valkoisen ihanan malene birgerin puseron.Olen yrittänyt etsiä netistä enkä löytänyt,nimittäin monet juhlat tulossa tänä kesänä ja todellakin olis käyttöä tuolle.Tuon haluan vain....

   Poista
  3. heippa, olen ostanut tuon noin kuukausi sitten Karisma Vaasasta. Tiedän, että kyseistä kaunokaista on vaikea saada. Kannattaa vielä tiedustella täällä Suomesta Malenen vaatteita myyvistä liikkeistä ja tietenkin seurata netistä koska Malenelle on tulossa uusi prefall mallisto ( mitä kivaa ja uutta heiltä löytyy siitä mallistosta! )

   Poista
 4. Tuo kuvausympäristö kauniine portaineen on tosi hyvä näin tyylikkäälle asulle. Voi kun pääsisin itsekin kauniiden portaiden äärelle asukuvaamaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tinja <3 meillä jokaisella löytyy näitä kauniita vanhoja kivitaloja tai minun paikkani on kirkko // tottakai se vaatii rohkeutta mennä kuvaamaan ao.paikkoihin mutta rohkeasti vaan!!!! aika nopeasti sitä tottuu kuvaamaan julkisilla paikoilla!

   kivaa viikonloppua sinulle Tinja <3

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig