gold love
Tätä päivää en uskonut näkeväni. Vannoutunut hopeavärin fani osti kullanväriset kengät. En voinut kerta kaikkiaan vastustaa ja sävy oli täydellinen By Malene Birgerin asusteisiin. Kenkien pintä välkehtii juuri sopivasi minun makuuni. Tykkään! Paras asia näissä kengissä on kuitenkin mukavuus. Miellyttävän pehmeä pohja ja Aerosolesin hyvä lesti takaa miellyttävät askeleet kevätkaduilla. 

Tänään pääsin eka kerran askeltamaan myös vihreälle nurmelle. Voi sitä riemua! Eli toisin sanoen golfkausi on vihdoinkin korkattu ja iso kiitos vielä Carolalle upeasta iltapäivästä. Nyt voi sanoa, että kyllä kesä on jo aika lähellä. 

Kivaa viikonlopun odotusta!


                          -tuulanneli


shoes//Aerosoles, purse&scarf//By Malene Birger


18 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :) tykästyin itsekin näihin ensi silmäyksellä <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Katja :) tuo kultaväri oli todella rauhallinen ei mikää järkky bling bling....

   Poista
 3. Ihanat! Ja sen näköiset, että ovat jalassa mukavat - aika mainio yhtälö;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä nämä ovat todella pehmeät ja mukavat // ihan sopivat tälläiselle pre-mummo bloggarille :) ja kenkien metalliväri on täydellinen nuden väristen vaatteiden kanssa!

   Poista
 4. Aivan ihanan näköiset! Minäkin hopeansävyihin ihastunut olen myyty näiden nähdessäni. Noita voisin itsekin käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näiden sävy oli todella hyvä ja metalliväri toimii hyvin :)

   Poista
 5. Ottaisin kyllä nuo kengät itsekin, jos vastaan tulisivat, niin mukavalta näyttävät! Kulta ei sovi minulle yhtään, mutta ei se kengissä haittaisi, pitäisi vaan olla vähän samaa sitten laukussa tai kaulassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silloin kun kultaväri on rauhallinen, se on todella hyvä väri yhdistää monen asuun. Tyylikäs ja rauhallinen kokonaisuus!!! Nämä kengät luokittelen itse täydellisesti mukavuuskengiksi niin että näissä ei ala kiristää korvien välistä kiristää vaikka olisivat koko päivän jalassa!

   Poista
 6. Sen näköiset kengät, että tekisi mieli heti kokeilla. :) Näyttää upeilta ja mukavilta jaloissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun itse sujautin eka kerran kengät jalkaan niin tiesin niiden olevan minun kengät :)

   Poista
 7. No nyt on sellaset kengät, että haluaisin ne heti :). Mukavat, mutta "luksukset". Saako noita netistä tilattua? Ja mitä sanoisit koosta? Oliko ihan sun normikoko sopiva vai kannattaisko valita isompi tai pienempi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä hankin nämä Vaasan Kookengästä ja koko on ihan normaali // lestikin on pikkasen leveä, siksi ne ovat niin loistavat jalkaan!!! Varmasti löytyy jonkun nettikaupan valikoimista!!!

   Poista
 8. Mä olen myös hopeaharakka. Ostin muutama kuukausi sitten kullanväriset bikerit niiteillä, mutta niin vain ovat jääneet hyllylle miettimään sopivaa asuyhdistelmää. Kauniit sinun kenkäsi ovat, eivät liian bling-blingit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos PauMau :) olen myös sen verran hopeaharakka, että hopea minulta löytyy oikein bling blinginä mutta kulta pitää olla rauhallisempi // silloin se on tyylikkäämpi!!!

   Poista
 9. Mä olen nykyään kanssa hopeafani... mutta katse on alkanut kiinnittymään myös kultaan. Tällaisia, mutta paljettisia kenkiä olen myös katsonut... jos vaikka kullanvärisenä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ollut kanssa vuosia hopeafani mutta nyt toi keltakulta kiinnostaa asusteissa. Katsotaan miten tässä käy kesän mittaan värien kanssa!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig