best things right now
Ihana blogikamuni Satu listasi  blogissaan XL elämää tämän hetken kymmenen parasta asiaa. Nappasin haasteen myös itselleni koska näitä on aina niin kiva tehdä ja vähän analysoida omia fiiliksiään. Katsotaan mitkä ovat tuulannelin kymmenen parasta asiaa juuri nyt;


Ensimmäisenä juuri tänä viikonloppuna tulee mieleen lapset. Minulle äitiys ei ole ollut mikään itsestään selvyys, siksi kunnioitan esimerkiksi tätä päivää, joka on omistettu tyhjälle sylille. Itse olisin aikoinaan halunnut vielä kolmannen mutta luonto päätti toisin. Olen todella onnellinen näistä kahdesta juniorista. Toisena parhaana asiana juuri nyt on golfkauden alkaminen. Tänään minulla oli eka kisa ja nyt kirjoittelen tätä postausta posket punaisena. Raitis ilma saa ihmeitä aikaan. Olen herännyt henkiin ja minun ulkoilmaminäni on superonnellinen. 


Toukokuu on yksi lempikuukausistani koska kesä on ihan nurkan takana. Toukokuussa on kaikki kiva vasta edessä ja tämä kesän odottaminen on mukavaa.


Olen onnellinen meidän uudesta 40+ yhteisöstä. Olemme vasta alkumetreillä mutta porukka on aivan mahtavaa. Odotan innolla mitä kaikkea kivaa voimme yhdessä tehdä. Upeaa on myös, että meidät aikuisbloggarit huomioidaan. Kuukausi sitten kirjoitin aikuisen naisen tyylikurssista ja nyt olemme loppusuoralla kurssin suhteen. Meillä on ollut kiva kurssi ja olen oppinut kaikkea pientä kivaa. Käytän taas silmämeikkejä rohkeammin ja saan meikkipohjani onnistumaan paremmin. Olen löytänyt uusia ulottuvuuksia pukeutumiseen. En välttämättä peittele kroppaani vaan nautin omista  pyöreimmistä muodoistani. 

Tällä hetkellä on kivaa kun saa vähentää vaatteita ja voi käyttää kevyempiä jakkuja. Pukeutumiseen saa todella kivaa vaihtelua. Jippii! Mekin ollaan samalla viivalla keskieurooppalaisten kanssa. Kaupungilla on kiva istuskella terassilla ja katsella iloisia ihmisiä. Aurinko saa meidät jöröt suomalaisetkin hymyilemään.

Tällä viikolla olen hankkinut ekat orvokit terassille. Alkuviikosta oli yksi niin lämmin päivä, että istuin hetken kahvikupin kanssa terassilla. Ensi viikolla varmaan hankin lisää kukkia terassille. Minun puutarhahoitoni rajoittuu terassikukkiin mutta se riittää minulle hyvin.Tämä valoisuus on ihan uskomatonta ja sinä ehdit valokuvata töiden jälkeenkin. Voi hitsi kun minä nautin tästä! Muistelen ihan kauhulla talviaikaa ja niitä rakeisia valokuvia. 

Olen aina onnellinen ihanista ystävistäni niin täällä blogistaniassa kuin yksityiselämässäkin. Oma kanssakäymiseni ystävien lisääntyy huimasti kesän aikana. Kiitos golfin! Tänäänkin vietin monta tuntia ihanien ystävien kanssa kentällä.


Sokerina pohjalla on oma muru, joka jaksaa kaikki nämä vaimonsa bloggaamisen tuomat jutut. Kiltisti lähtee kuvaamaan vapaapäivinä ja iltaisin rouvan kanssa. Ymmärtää ja kannustaa tämän hullun harrastuksen kanssa. Ja ymmärtää, että lomamatkoillakin pitää ottaa muutama asukuva.  Minulla on maailman ihanin aviomies :)

Tässä olivat minun parhaat juttuni tällä hetkellä. En haasta ketään mutta nappaa haaste tästä ja listaa omat kymmenen kivointa asiaa. Näitä on aina kiva lukea.

Suloista Äitienpäivää kaikille!


                       -tuulanneli

knitwear//Lindex, white shirt//Part Two, scarf//H&M, sunnies//Jimmy Choo, shoes//Charles & Keith12 kommenttia

 1. Ihania asioita olet kirjannut! Oikein mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna ja oikein kivaa viikonloppua myös sinulle :)

   Poista
 2. Olipa ihanat 10 asiaa <3 Kiva oli lukea. Varmaan pitäisi itsekin tehdä tämä listaus jossakin välissä :)
  Mukavaa huomista äitienpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos annu <3 näitä on aina kiva tehdä ja samalla voi vähän ananysoida omaa elämäänsä ja huomata, että meillä on kaikki loppujen lopuksi hyvin :)

   Onnellisuus koostuu niin pienistä asioista :)

   Suloista äitienpäivää myös sinulle <3

   Poista
 3. Kevät on ihan parasta, joka päivä luonto ryöpsähtää eteenpäin ja päivän pituus on jo huikea. Ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin Tuuli <3 vastailen tässä näihin kommenteihin autossa kun ollaan matkalla mummolaan ja kun katselen tässä ulos niin luonto on uskomattoman kaunis :) vihreys on ihan muutamassa päivässä tullut esille!

   Poista
 4. Kiva listaus ja minusta myös toukokuu on parasta koska kaikki on vielä edessä!

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka mukava, hyvää mieltä tuova postaus taas =) Hyvää äitienpäivää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kaunis kiitos <3 ihanaa kun joku tulee iloiseksi minun sepustuksistani :)

   kivaa äitienpäivää myös sinulle <3

   Poista
 6. Kivoja juttuja, minäkin sain eilen vihdoin tämän tehtyä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinkin lukemassa postauksesi mutta en ehtinyt kommentoimaan :)

   nämä ovat niin kivoja tehdä ja lukea // ajattelin tehdä taas uuden kesäkuussa :)

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig