vintage leather
Tänään historian havinaa. Mikä on materiaali, joka vain paranee vanhetessaan? Meistä jokainen on varmaankin joskus elämänsä vaiheessa todennut, että nahkavaate luonnomateriaalina paranee käytössä. Tälle minun vaalealle nahkatakille on kertynyt jo paljon ikää mutta ei onneksi niin paljon kuin noille kuvassa oleville laiturin pilareille. Tämä päivä on kulunut muutenkin nostalgisissa fiiliksissä. Olen viikon päästä osallistumassa kevään ekalle bloggareiden kirppispäivälle ja nyt jo hyvissä ajoin aloitin kaappien siivoamisen. Mitä aarteita olenkaan löytänyt tämän nahkatakin lisäksi. Enkeliäitini virkkaama pitsipusero oli tärkein löytöni, en tiedä kuinka olinkaan unohtanut sen olemassaolon. Pitsikaunokaisesta tulee oma postaus myöhemmin. Löysin paljon kivoja juttuja, joita tulen laittamaan kiertoon ja niitä on tarjolla Bloggloppis @Ritz tapahtumassa lauantaina 18.4. klo 10-15. Malttakaa hetki niin, että olen pessyt ja silittänyt löytöni, teen ensi viikolla vielä postauksen myyntitavaroistani. Oletko sinä törmännyt unohdettuihin löytöihin omassa vaatekaapissasi?

Keväistä viikkoa kaikille!

                          -tuulannelileather//Old vintage, denim shirt//ByMaleneBirger, sunnies//Jimmy Choo, scarf//Tiger of Sweden, shoes//Vagabond Zoe


8 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Sara <3

   pidän myös itsekin tämän takin värisävystä, joka on täydellinen <3

   Poista
 2. Upea takki! Blogisi on muuten paras 40 + -blogeista! Business rva ja muut vastaavat tulevat todella hyvin kaukana takanasi, sillä sinulla on aito ja komea tyyli, jossa kuvia ei ole vimpan päälle retusoitu.
  Olet komea nainen upeissa asuissa, joten seuraan edelleen mielenkiinnolla mitä komeaa on jatkossa tulossa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana lukijani / You made my Day :)

   Kiitos kauniista sanoistasi, olen ihan häkeltynyt koska olen vasta blogitaipaleeni alkumetreillä vaikka kohta tulee se eka vuosi täyteen. Toivottavasti viihdyt seurassani jatkossakin :) Kaikkea kivaa on tulossa !!!

   Poista
 3. Ihana takki, eikö ole mukava löytää omia vanhoja aarteita käyttöön. Minäkin olen muutaman viime viikon aikana penkonut vanhoja mokkavaatteita ja -varusteita käyttöön. Kaapeista löytyy usein kaikennäköistä unohduksissa ollutta, joka pääsee uudelleen käyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Belladonna :)

   Se oma vaatekaappi on kyllä ihmeellinen paikka // siellä ne vaatteet kutistuvat, sinne ne hukkuvat ja vaikka kuinka se olisi täynnä niin siltikään siellä ei ole mitään päällepantavaa ;)   Poista
 4. Kaunis takki! Taas näitä kauniin aurinkoisia kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu // huomasit oikein, että nämä kuvat olivat siltä aurinkoiselta päivältä!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig