keskiviikon inspis

Nyt yllätän teidät yläkuvan kollaasilla. Olen tässä viimeaikoina elänyt vaaleissa pastelleissa mutta on muistettava kuitenkin, että musta väri kuuluu meidän pukeutumiseen hyvin olennaisena osana. Itselläni mustaa väriä löytyy asukokonaisuuksista ympäri vuoden ja asusteissa se on minulla hallitsevin väri. Minulla on muutamat konjakinväriset nilkkurit ja peräti yhdet ruskeat loaferit mutta suurin osa nahkakengistäni ovat kyllä mustia. (Kangastennarini ovat taasen kyllä kaikki valkoisia.) Jännintä omassa pukeutumisessani on, että mitä pidemmälle kesä etenee niin sitä hallitsevamaksi mustan osuus tulee pukeutumisessani. Luulen sen johtuvan päivetyksestä ja onhan musta väri upea väri ruskettuneella iholla.  

Eiliseen farkkupostaukseen liittyen löysin norjalaisen bloggarin Celine Aagaardin todella makeen kuvan flare farkuista. Taidanpa kaipaa ne leveälahkeiset farkut sieltä laatikon pohjalta ja vielä kun minä löydän nuo teräväkärkiset loaferit. Tämän kevään musta have hankinta minulle. Olen niistä nyt vaahdonnut täällä blogissani niin paljon, että kyllä ne kohta kävelevät vastaan!

kivaa keskiviikkoa kaikille ihanille!


                    -tuulanneli
4 kommenttia

 1. Musta nahkatakki näyttää todella hyvännäköiseltä :)

  VastaaPoista
 2. Musta on kyllä hyvä väri ja sen voi yhdistää niin moneen. Kuten nyt vaikka siihen mustaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MInulla on tuntuu joskus olevan viha/rakkaussuhde mustaan :) Kyllähän musta väri sopii meille blondeille myös, se pitää vai osaa yhdistää oikein!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig