Jurlique - herkän ihon ystävä
Olenkin aikaisemmin blogissa kertonut ärhäkkäästä yliherkistymisesta normaalille kosmetiikalle. Sen seurauksena olin melkein pari vuotta naturelli meikkien suhteen ja ainut voide, joka kävi oli todella apteekin perusvoide. Onneksi tänä päivänä on jo aivan loistava tarjonta luonnonkosmetiikasta. Sinulla on valinnanvaraa ja voit tehdä tuotevertailuja. Kolmen vuoden tauon jälkeen olen käynyt nyt eka kerran kasvohoidossa. Kiitos Jurliquen! Tietenkään mekaanisia toimenpiteitä en uskalla kokeilla mutta minulle on jo huippuluksusta rentouttava kasvohoito hierontoineen.
Olen käynyt nyt pari kertaa kasvohoidossa Marikalla Home Of Kikaksessa ja sitä kautta olemme löytäneet loistavat tuotteet iholleni. Eka kerralla keskityimme couperosan hoitoon ja käytin Calendula Redness Rescuen sarjan seerumia ja kasvovoidetta talven ajan. Nyt viimeksi keskityimme ihon kiinteyttämiseen.

Ihoni puhdistettiin Purely age defying cleanserilla. Kuorinta tehtiin Daily exfoliatingilla, joka ei vaadi mekaanista kuorintaan vaan tuotteen annetaan vaikuttaa iholla 5 -10 minuuttia. Loistava tuote herkälle iholle. Taivaallisen ja rentouttavan hieronnan Marika teki Purely age defying face oililla ja japanilaisella minttuöljyllä. Jokainen teistä voi kuvitella sen transsitilan missä olet tämän jälkeen. Kasvonaamiona minulla oli Intensive recovery mask ja lopputulos viimeisteltiin Purely age defyingin firmingilla ja Purely age lifting seerumilla. Hoidon jälkeen  iho hehkui kauniisti. Upeaa, minä voin jälleen hoitaa ihoani aikuisen naisen iholle suunniteluilla täsmätuotteilla.Nyt sinulla on mahdollisuus myös tutustua näihin upeisiin tuotteisiin. Marika on laittanut Home & Kikaksen kotisivuille aloituspakkauksen Jurliquen Purely age-defying tuotteista. Tarjouksen löydät täältä (klik). Tarkemmat tuoteselosteet tuotteista löydät myös samaisesta linkistä. Oletko sinä jo tutustunut luonnonkosmetiikkaa ja mikä on sinun suosikkisi? Olisi kiva kuulla kokemuksia tuotteista.


                        -tuulanneli

ps. olethan muistanut kommentoida itsesi Inikan mineraalimeikkien
arvontaan klik (täältä).


Blogiyhteistyö // Home of Kikas Beauty & Design12 kommenttia

 1. Niin paljon kehuja olen kuullut Jurliquen tuotteista, jotta munkin täytyy kokeilla niitä, vaikkei varsinaisesti mikään ongelmaiho olekkaan. Hyvää ne tekevät silti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jurlique on aivan loistava sarja ja ennen kaikkea se on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.
   me kuormitetaan itseämme ihan tarpeeksi kemikaaleille ja pienistä asioista se pikku hiljaa muutos alkaa!

   Poista
 2. Olen kuullut kovin kehuja koko merkistä, mutta en ole koskaan yhtään tuotetta kokeillut. Pitäisi varmastikin korjata tämä virhe jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
 3. En ole tuotteita kokeillut tai tähän sarjaan tutustunut, mutta luonnoskosmetiikkaa käytän kyllä, oletkos tutustunut frantsilan kotimaiseen tuotesarjaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itse asiassa kokeillut hiedän yhtä kuorintavoidetta ja se ainakin tuntui hyvältä :)

   Poista
 4. Kehuja olen kuullut - ja onhan Tiia merkin tämän vuoden kasvokin - joten tarkoitus on kyllä kokeilla, jahka entiset purnukat on loppuun kaluttu;)
  Ihanaa viikonloppua sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jurlique on todella hyvin edustettu meidän aikuisbloggareiden keskuudessa :)

   Kokeilemisen arvoinen tuotesarja <3

   aurinkoista viikonloppua :)

   Poista
 5. Luonnonkosmetiikka sarjoja löytyy ihan huimasti! Mitenkä niistä valita itselleen sopiva :) Kokeilemalla ilmeisesti :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta tänä päivänä Birgit <3

   tuotesarjat ovat lisääntyneet räjähdysmäisesti // kokeilemalla se paras löytyy :)

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig