tiistain inspis































Tiistain inspiraationa löysät boyfriend farkut. Löysin kuvan pinterestistä ja olin ihan myyty noiden farkkujen kanssa. Jotenkin tällä hetkellä rennot farkut kiehtovat enemmän kuin slimmit mallit. Raitateeppari tai oversized paitis yläosaksi ja siinä on yksi housutytön casual look kevääksi. Onneksi tänä keväänä on paljon ihania tyylejä mistä valita omansa. Entä sinä, valitsetko mieluummin pillit vaiko rennot farkut?

                         -tuulanneli

kuvat; Pinterest



14 kommenttia

 1. Rento vetoaa minuun enemmän, kuin pillit farkut! Nahkatakista aina haaveilen, mutta ei ole löytynyt sellaista mieleistä vielä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tässä viimeisten vuosien aikana ollut aika vankkumaton pillien ystävä mutta nyt kiehtoo vähän löysempi malli :)

   olen jo muutamia sovitellut ja katsotaan miltä ne kevään farkut näyttävät :)

   Poista
 2. Minua kiehtoo sekä että ;-D. Siis ylhäältä löysät ja kapenee ihan kunnolla nilkkaan, sellaiset vähän ylipitkät jotka jää pikkasen makkaralle nilkkaan! Olen varmaankin jossain sellaiset nähnyt, mutten nyt muista missä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen nähnyt niitä ja toisaalta taas tykkään kun saa kääriä vähän lahkeita ylös, että paljas nilkka näkyy :)

   farkut ovat vaan niin kiva juttu kevääksi :)

   Poista
 3. Minua kanssa kiehtoo enemmän tällä hetkellä boyfriendfarkut :)

  VastaaPoista
 4. Mulla on käytössä laidasta laitaan niin rentoja löysempiä kuin pillejäkin ja lisäksi vielä siistejä "työfarkkuja".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän tänä päivänä onkin muodissa kivaa kun oikeastaan kaikki tyylit ovat tavallaan in :)

   sinä vain valitset asun päivän fiiliksen mukaan!

   Poista
 5. Valitsen sekä löysät että pillit. Pillit menee minulla isojen ja pitkähköjen paitojen ja neuleiden/neuletakkien kanssa ja löysät niukempien yläosien kanssa. Tämä sopii minun vartalolleni parhaiten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samanlainen on minullakin pukeutumiskoodi farkkujen suhteen ;)

   Onneksi on valinnanvaraa eri tyylien suhteen!

   Poista
 6. Pillit! Sillä boyfriendit eivät sovi minulle sitten mitenkään,joten suosiolla jätän ne teille kaunokaisille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti Elisabete <3 minusta on aina ihanaa kun tietää oman tyylinsä :)

   Poista
 7. Saako sanoa, että tilanteesta riippuen? Töissä käytän kapeammalla lahkeella olevia mustia, ne on mun mielestä asiallisemmat siellä. Monesti myös mustat töissä-. Levempi boot cut sinisenä tai revityt farkut siinä mun vapaa-aika. Boyfriendejä ei koskaan ikinä naiselle jolla on lantio kuten mulla. Tai ainakaan ei pariksi löysää yläosaa. Näin sanon minä, toki jos tykkää niin ylle vaan, mutta mulle ei sovi kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista Satu <3 tottakai minullakin on myös leveä lantio - ongelma ;) siltikin olen pitänyt löysiä boyfriendejä mutta sen tiedän, että minulle eivät sovi nämä ns.mutsifarkut koska ne taasen nousevat liian ylös ja korostavat vatsan seutua ;) Voi hitsi nämä ovat näitä ikuisuuskysymyksiä!

   Hei tämä on ollut kivaa keskutelua :)

   kivaa loppuviikkoa sinulle ihanuus <3

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig