maanantain jututHeippa kaikille ja uusi viikko uusine kujeineen! Meillä alkoi täällä nyt hiihtoloma, joka herättää aina muistot lukuista kerroista pakkasen kourissa Lapissa. Onko meidän ilmasto muuttunut? Mihinkä ovat kadonneet ne tulipalopakkaset, jotka olivat aina ennen hiihtoloman kiusana. Toisaalta ainakin perheen nuoriso saa nyt viettää lomaansa loistavissa keliolosuhteissa Levillä. Mutsilla on vähemmän murehdittavaa täällä kotioloissa. 

Liikuntarintamalta on nyt todella vähän kerrottavaa. Viime viikon muut ohjelmajutut veivät tapahtumasta toiseen. Tänään olen joka tapauksessa ylpeä itsestäni. Viime viikolla meinasin löydä hanskat tiskiin yhden tentin suhteen. Sitten annu pohti blogissaan (klik) elämän kulkua ja niin minä otin kiltisti tenttikirjat uudelleen esille. Kiitos annu inspiraatiosta! Aamupäivällä sain suoritettua Tilastotiedon perusteet ja minä selvitin suurimman osan niistä kinkkisistä laskutehtävistä. Jokainen joka on joutunut painiskelemaan niiden tehtävien kanssa tietää, että onnistuminen on todella pienestä kiinni. Nyt on tyhjä olo mutta sisäinen minä hykertelee onnellisena. Ihan kuin olisin vetänyt unelmakierroksen golfissa singletasoituksella. Taas olen yhden askeleen lähempänä tavoitteitani. Huomenaamulla lähden aamulenkille ja siitä se liikuntamoodi lähtee taas käyntiin!

Aurinkoista viikkoa kaikille!


                      -tuulanneli


8 kommenttia

 1. Kauniilta joskin vaaralliselta näyttää! Minä en järven jäälle uskaltaisi mennäkään, vai olitko ihan rannassa? Onnea tentin suorittamisesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Matkatar <3

   Olen itse asiassa meren jäällä :) Tuossa takana näkyy meidän Raippaluodon silta. Tuo jää oli kyllä kestävää sunnuntaina kun olimme kuvaamassa mutta pysyttelimme vain rannassa ;) varovaisesti menin jäälle mutta sitten se olikin kivaa!!! jatkossa varmasti tulee vielä muutama kuvasarja tältä reissulta :)

   Poista
 2. Hyvä! Huippua, täältä yläfemma <3 sinulle!

  VastaaPoista
 3. Oi kun kivan aurinkoiset kuva jaihanan hymyileva nainen kuvissa. Upea suoritus tuon tentin kanssa, ei ole helppoa se laskeminen ei :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu <3 sunnuntai paistoi juuri sopivasti aurinko kun kävimme Raippaluodossa.

   Sen tilastotieteen kanssa meinasi todellakin käydä huonosti koska lukioajoista on todella pitkä aika ja todennäköisyyslaskenta ei ole koskaan ollut vahvimpia puoliani :)

   Poista
 4. Vaan onnistui se tilastotiedekin! Moneen ehtivä olet! Reipas, niinkuin kuvista näkyy. Kivat ulkoilukuvat!
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuulia <3 näitä ulkoilukuvia on kaikkein kivoin aina ottaa :) ei tarvitse pönöttää eikä kaiken tarvitse olla tip top :)

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig