hyvänolon boostitHeippa ja uuden viikon alussa ollaan. Tänään olen ylpeä itsestäni kun liikuntamoodi on saatu vihdoin ja viimein päälle. Viime viikolla lähdin aamuisin reippaasti sauvakävelemään. Nyt on muutama aamu jäänyt väliin kiitos pakkasien. Valitettavasti sen verran hienohelma olen, että kylmyyttä vihaan eniten. Golfarina kestän vesisateet mutta miinusasteet ovat hyvä tekosyy jäädä sisälle. Golfista puheen ollen enää pari viikkoa ja sitten alkavat sisätreenit. Eilen meillä oli kilparyhmän eka kokontuminen ja kyllä oli kiva nähdä kesäkavereita pitkästä aikaa. Tule jo kevät nopeasti!
Tällä viikolla löysin todella inspiroivan blogin viikolla ilmestyneestä oloblogilehdestä. Oletko tutustunut Tiinan Parempia polkuja blogiin (klik). Tiinan blogissa vaelletaan kohti lempeämpää elämäntapaa. Hänen näkemyksensä hyvänolon rakentamisesta ja laihduttamisesta jaan täysin. Olen ollut myös vuosien saatossa jojolaihduttaja mutta onneksi olen pikku hiljaa löytänyt tasapainon elämääni. Olen juuri sen kokoinen kuin olen ja näin minun on hyvä olla. Tänään kuvamuistoja syksyn reissulta Kolille. Näissä maisemissa sielu lepää ja luonto antaa meille aina lisäenergiaa.

Rentouttavaa viikonalkua kaikille!

                                      -tuulanneli
16 kommenttia

 1. Voi, kuinka kiva törmätä tällaisen hieman vanhemman henkilön blogiin !
  http://fabuliciouscc.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia - sieltä minun sielunmaisemistani; meidän Pohjois-Karjalan mökki on tuolta noin 30 kilometrin päässä. Että tuli ikävä <3
  Kivaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady <3 minulla tuli kanssa niin ihanat muistot näiden kuvien myötä :)

   meillä oli tuolloin todella kiva viikonloppu noissa upeissa maisemissa <3

   Poista
 3. Oi, Koli on ihana paikka! On siellä tullut vaellettua polku jos toinenkin. Eilen nuori kiinalainen vieraamme sai tutustua Kolin upeisiin talvi maisemiin! Kesää kohti mennään :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun sydän jäi noihin upeisiin maisemiin!

   Mikä rauha tuolla aarniometsässä vallitsi :)

   Poista
 4. Voi, suuri kiitos sinulle ihanista sanoistasi! <3 Tuskin sanoin pystyn kuvaamaan miten paljon minulle merkitsee kuulla, että olet löytänyt ajatuksistani samaistumispintaa. Mielestäni jokainen nainen (ja mies!) ansaitsee hyvän olon ilman jatkuvaa tunnetta siitä, että pitäisi olla enemmän sitä tai vähemmän tätä ja aina vain laihempi... Ainakin minun elämääni on tullut vahvempia ja onnellisempia sävyjä, kun olen pikkuhiljaa pyristellyt eroon niistä vanhoista haitallisista ajatusmalleista... Tosi ihanaa kuulla, että olet myös löytänyt tasapainoa jojoiluvuosien jälkeen. Se on vapauttava tunne <3

  Kauniita kuvia tässä! <3 Kesähän tässä alkaa jo väistämättä hiipiä ajatuksiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos myös sinulle ihana Tiina <3 blogisi vaan kosketti minua heti ja kun plarasin läpi postauksiasi sieltä löytyi vaikka mitä kivaa!!!

   Toivottavasti meille on kiva yhteinen matka tästä eteenpäin :)

   kivaa viikkoa sinulle <3

   Poista
 5. Kauniita kuvia! Ihanaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna <3 nuo maisemat ovat niin upeat!!!!

   Poista
 6. Upeita kuvia ja mielettömiä maisemia. <3

  VastaaPoista
 7. Miäli kuvat olivat Kolilta, niin hyvän paikan olet löytänyt. Olemme viettäneet kymmeniä kertoja sekä talvella ja kesällä noissa maisemissa matkaillen mökkilomilla. Kaunista ja rauhaisaa seutua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä kuvat olivat Kolilta :) upeat maisemat / sinne halajan uudelleen :)

   Poista
 8. Ihania kuvia! Teki heti mieli metsään patikoimaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin upeita maisemia // minulle on kanssa ikävä kesää :)

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig