#sundaymood
Heippa kaikille! Tämän päivä on mennyt melkein pyjamapäivänä. Pakkaspäivänä on kiva kietoutua lämpimään peittoon ja nauttia takkatulen lämmöstä. Huomenna laskeudutaan arkeen. Juhlapyhät ovat kivoja mutta kyllä säännöllinen arki vie voiton. Uuden vuoden lupauksia en ole tehnyt mutta sen verran lupaan, että salikorttia aioin vinguttaa huomisesta lähtien enemmän. 

Pikaisen päivityksen lopuksi vielä lämmin kiitos upeista kommenteista eiliseen postaukseen. Meidän aikuisten naisten maailma on todella kiemurainen. Muistetaan huolehtia itsestämme ja ennenakaikkea rakastaa edes pikkasen myös itseämme. Katja kommentoi osuvasti, että meidän tulisi ottaa oppia nuorisosta; heillä tuntuu olevan rennompi ote elämään! Siis reletaan ei kaiken tarvitse aina olla täydellistä eikä joka nurkan tarvitse kotona kiiltää.

halit kaikille ja kiva kun viivyit hetken täällä!

                                         -tuulanneli

kuvat; pinterest

8 kommenttia

 1. Pyjamapäivät ovat parhaita <3

  Tuohon edelliseen postaukseen vielä, tykkään kovasti tuosta lauseesta "Be proud of yourself, try to eat well… and when you cheat, enjoy it!" Olen yrittänyt toitottaa tätä ystäville, työkavereille ja ties kenelle, että se on aivan älyttömän turhaa, se sellainen morkkis, jos on syönyt suklaalevyn tai litran jäätelöä! Mitä sitten, söit sen, koska sinun teki mieli sitä juuri silloin. Jos alat katumaan, olet täynnä negatiivista energiaa, ja silloin ainakin se suklaalevy tekee sinulle huonoa. Mutta, kun syöt herkkusi hyvällä omallatunnolla, iloiten ja nauttien, niin se ei varmasti tee pahaa kropallesi. Päinvastoin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ihana Reetta <3 - olen yrittänyt juuti itselleni kanssa muistuttaa juuri tuosta, että jos syöt hyvää / niin nautit siitä! Se meidän sisäisen hehku katoaa liiallisen vyönkiristämisen myötä. Parempi on mielestäni muutama lisäkilo ja hymy huulilla kuin alipainoinen ja jatkuva tuska ruuasta ;)

   Pyjamapäivät ovat parasta // Kova pakkanen ulkona // mikä hyvä tekosyy olla vaan kotona ;)

   Poista
 2. Ihana pörröinen neule, niin lämpimän oloinen. Sitä haluaakin oikein kääriytyä kaikkeen pehmoiseen ja lämpimään. Talvi on ihan kivaa aikaa, kun varusteet ovat kohdillaan. :)

  Kirpsakkaa keskiviikkoa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia - nämä kuvat sopivat niin täydellisesti tähän postaukseen!

   kivaa viikonjatkoa ihana Tiia <3

   Poista
 3. Välillä tekee todella hyvää olla pyjamassa tekemättä sen kummemmin mitään! Itsellänikin meni eilinen aika lailla samoissa merkeissä:) Piti käydä lukaisemassa edellinen postaus ja viisaita sanojahan siellä oli. Kun ne vain aina muistaisi... Jäin myös lukijaksi:)
  http://satutalo.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja tervetuloa blogini pariin ja todella kiva löytää bloggareita tästä lähialueilta ;)

   Kivaa viikonjatkoa sinulle :)

   Poista
 4. Kauniita pörröneuleita ja yhdessä kuvassa näkyvä kello näyttää kivalta. Olisi mukava nähdä siitä lähikuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin ihanan pehmoisia // valitettavasti kuvat ovat pinterestin ihmeellisestä maailmasta ja en osaa sanoa kellosta mitään ;)

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig