shades of grey


Tänä syksynä olen lumoutunut täydellisesti harmaan kanssa. Pukeutumisessani olen ollut viikkokausia täydellinen harmaavarpunen. Kuulostaa todella inspiroivalta pukeutumiselta. Loppujen lopuksi harmaasta löytyy  monta kivaa vivahdetta kuten näissä kuvissakin. Näistä harmaan sävyistä parhaiten minulle matsaa  juuri tämä vaalea. Omistan yhden tummanharmaan neuletakin mutta en osaa käyttää sitä. Jos haluan tummemman sävyn niin sitten valitsen mustan. Taitaa olla, että laitan sen tummanharmaan neuletakin kiertoon. Katsotaan huoliiko sitä kukaan kirpparilla vaiko esittelenkö sitä täällä muutaman kuukauden kuluttua. Tässä Soakedin puserossa tykkään oikean sävyn lisäksi yksinkertaisesta linjasta. Vaihtelua puseroon  saa kivasti erilaisilla huiveilla.  Hyvä luottovaate koko kevääksi!

Kivaa illanjatkoa sinulle!

                                        -tuulanneli


blouse//Soaked in luxury //DOPPwoman, cardigan//Second Female, faux leather//Lindex, scarfs//COS

18 kommenttia

 1. Kaunista harmaata.

  Olen itsekin koettanut lisätä harmaata pukeutumiseen. Se on pehmeämpi kuin musta, jota en kuitenkaan ole pystynyt täysin hylkäämään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tämä vaalenharmaa väri on kyllä hyvä // en ole vielä kokeillut sitä kuinka se matsaa mustan kanssa! Harmaa on kuitenkin rauhallisempi vaihtoehto monen värin kanssa, joskus valkoinen saattaa olla liian jyrkkä yhdistettävä!

   Poista
 2. Harmaa on kyllä kaunis väri. Ja se sopii sinulle hyvin. Mukavaa viikonjatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti annu // tämä vaalea on se oikea sävy ja keväällä se toimii todella hyvin!

   Poista
 3. Harmaa on todella hyvä väri vaatteisiin ja kodin sisustamiseen. Nuo värit ovat rauhallisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä harmaa on todellinen rauhallinen ja seesteinen väri, joka sopii monen kanssa!

   Poista
 4. Kaunis harmaa sävy tuossa viskoosipaidassa! Minä käytän myös vaaleanharmaata mutta en ollenkaan tummanharmaata...vaaleanharmaa sopii meille blondeille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihastuin heti tähän sävyyn kun olin tekemässä alepostausta // en voinut jättää vaan mukaan se lähti! Harmaa on hienostunut ja ajaton väri, en ole vaan aikaisemmin osannut sitä käyttää!

   Poista
 5. Kaula-aukossa on tosi kaunis malli ja laskokset. Ja kangas näyttää mukavan laskeutuvalta ja huolettomalta. Tollasen paitiksen minäkin ottaisin mieluusti. Jäykkispaitapuserot kovilla kauluksilla varustettuina ahdistaa jo pelkästä ajatuksesta (mahtaako sellaisia enää olla olemassakaan vai onko vaan jääny pikkusen liian suuret traumat kaukaisilta ajoilta :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei annukka, kyllä niitäkin paitapuseroita vielä on :) tässä minun harmaassa on kyllä aivan ihana materiaali // helppo pestä ja vain ripustaa kuivumaan // näistä puseroista minä tykkään!

   Poista
 6. Oi mitä kaunista harmaata. Upea väri! <3

  VastaaPoista
 7. Kauniita sävyjä ja sopii hienosti sulle. Minäkin olen tänä talvena aika usein mustan sijaan päätynyt harmaaseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna <3 harmaan sävyt ovat niin rauhallisia ja seesteisiä!

   Poista
 8. Vaaleanharmaa on väri, jota rakastan älyttömän paljon. Aivan ihana. Sopii hyvin hopean ja valkokullan kanssa. Yhden tummanharmaan neuletakin omistan, ja käytän sitäkin yllättävän paljon, vaikka vaaleanharmaa on kyllä kivempi väri...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole vielä ehtinyt kokeilla tuota vaalenharmaata sen tummanharmaan kanssa // en tiedä mksen ole, jotenkin olen vaan ollut tuon vaaleanharmaan lumoissa ja unohtanut sen tummanharmaan neuletakin :)

   Poista
 9. Harmaa on niin kaunis ja sopii värinä sulle täydellisesti. <3 Hopea ja valkokultaiset korut tulevat upeasti esille ja muuten myös nuo sinun taivaallisen kauniit kynnet. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia <3 // nuo minun kynnet saavat paljon kiitosta ehkä minun pitää tehdä niistä oma postaus kun tästä ehdin ;)

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig