overknee bootsPitkän harkinnan tuloksena minulla on kolmen vuoden tauon jälkeen nahkasaapikkaat. Käytin aikoinaan, kun leggingsit olivat suurinta huutoa, todella paljon saapikkaita. Omistin niitä nahkaisena, mokkaisena, mustana ja ruskeana eri variaatioissa. Olen myynyt vuosien saatossa pois ne kirpparilla. Joten kaapista löytyi saapikkaille hyvin tilaa. Nämä Vagabondit Caryt tulevat varmasti olemaan käytössä pitkään. Ajaton ja selkeä malli joka sopii monen asun kanssa. Farkkujen kanssa twisti on varmasti erilainen. 

Mitä pidät muuten postauksen kuvista? Meillä oli tänään pieni valokuvauskurssi bloggareiden kanssa. Paljon kivoja vinkkejä kuvaukseen ja vahvistusta jo opittuihin juttuihin. Samalla sain myös vahvistuksen siihen, että tämä uusi objektiivi (55-250mm) on loistava asukuvauksiin. Apua nyt en muista sitä ammattilaisten termiä mutta joka tapauksessa tällä objektiivilla saadaan tausta sumeaksi ja kohde tarkaksi. Ulottuvuuksia kuviin! Kurssin päätyttyä kysyin meidän kurssinpitäjältä, jos hän voisi ottaa muutaman kuvan. Kiitos Anu aivan upeista kuvista!

Kivaa illanjatkoa ja halit kaikille //xoxo

                                        -tuulanneli

Kuvat; Anu Pietarinen

overknee boots//Vagabond Cary, oversized//Samsoe&Samsoe, knitwear//Marimekko, dress//Hussein chalayan

16 kommenttia

 1. Tykkään tästä asusta tosi paljon!

  VastaaPoista
 2. Hyviä kuvia! Uudet saappaasi ovat tosi kauniit ja asukokonaisuus näyttää hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna <3 - kiva saada joskus ammattilaisen oppia !

   Poista
 3. Tykkään kuvista ja saappat sopii sulle hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti Kata - nämä anun kuvat olivat loistavat <3

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitti Reetta <3 - ihan pienet portaat ja ammattilainen saa näytämään ne kuvissa ihan joltain muulta ;)

   Poista
 5. Nonni. Tässä taas paljastuu kuinka ajan tasalla olen :D. Hymyilitti kun kirjoitit, että käytit saapikkaita aikoinaan, kun leggingsit olivat suurinta huutoa... Arvaa vaan mitä mulla on jalassa :D? No leggingsit ja saapikkaat niinkuin on olleet ties jo kuinka monta vuotta. Nilkkureita tai muita (mitä niitä edes on?) en edelleenkään osaa käyttää. Ja kun nää leggarit nyt vaan on niin hirmu kivat ja joustavat :).

  Kai tässä pitäis joskus (en vaan tiedä koska, kun ens kuussa täytän jo puoli vuolisataa, enkä näköjään miksikään muutu) ryhdistäytyä vaatteitten suhteen ja edes yrittää joskus olla vähän asiallisempi. Siihenkin kun olis tarvetta..

  Mutta siis hienoja kuvia! Ja olisko se ollu se syväterävyys, josta oli puhe? (oikeasti yritin itse samalla muistella, mitä termejä olen kuullut ja voipi olla, ettei nyt sattunut ihan kohilleen tämä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Annukka - itse vaan käytin aikoinaan niin paljon niitä trikoohousuja & saapikkaita, että en halunnut enää niitä!!! nythän on tullut tilalle tiukat strechfarkut, jotka ovat loppujen lopuksi ihan sama asia kuin leggarit. saapikkaat ovat aina kivat, itselläni oli tässä varsinainen nilkkuribuumi ja en oikein löytänyt saapikkaita, joita olisin halunnut. nyt taas saapikkaat tuntuvat kivoilta.

   muistelisin myös, että se olisi syväterävyys mutta kun en ollut varma en viitsinyt kirjoittaa sitä blogiin. valokuvaamisen erikoissanasto on vielä aika hepreaa samoin kuin tuo itse valokuvaaminen. tuntuu, että mitä enemmän siitä oppii sitä epävarmemmaksi alkaa olo tulla valokuvaamisen suhteen. ainakin rima nousee ja sitä alkaa nipottamaan kaikista pikku jutuista. kirjoitan tämän oman blogin rinnalla meidän golfseuran naisten blogia ja joulun tiennoilla päivitin sen ajan tasalle. kyllä olikin helppoa kuvien laittaminen blogiin kun ei tarvinnut miettiä kaikkia sävyjä ja rajauksia.

   kivaa viikkoa sinulle annukka <3

   Poista
 6. Todella kiva asu.

  Siirryin itse aikoinaan pokkarista peilittömään järkkäriin kun halusin kuviini juuri syväterävyyttä (ja tarkennusta haluttuun kohtaan). Mieheni ennusti nälän kasvavan harrastuksen edetessä. Ja niinhän siinä on käynyt... Kameran runko on vaihtunut kertaalleen ja linssejäkin on useampi. Uusimman 35mm/f1.8 linssin ostin täältä Japanista ja sitä on testattu ahkerasi kuluneen viikon aikana, toimii etenkin ravintolakuvissa loistavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 - tuo kuulostaa niin tutulta ja uskon, että täällä kanssa nälkä kasvaa. Tuntuu, että koko ajan löytyy eri sävyjä ja nyansseja kuvaamiseen ja niin kuin meille kurssillakin kerrottiin; sinä et ole koskaan valmis kuvaaja vaan koko ajan on uutta opittavaa!
   Sehän tässä on onkin kivointa kun huomaa oman kehityksensä - huh niitä ekoja postauksia mutta nekin ovat tärkeitä!

   kivaa loman jatkoa teille sinne Japaniin!

   Poista
 7. Kaunis asu ja saappaat on upeat !
  Valokuvaaminen on niin hauskaa tai no pakkasella joskus epämukavaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Sara <3 - me vaatebloggarit ei tunnusteta kylmyyttä - vähän tuli vilu eilenkin tuossa valokuvaussessiossa - mutta me ei tehtäisi blogin eteen!

   vagabondit saapikkaat ovat aina minun mieleen!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig