a smile

"A smile is the best makeup any girl can wear." Tänään selasin kuviani ja etsin kuvia joissa hymyilisin. Ja löytyihän sieltä nämä kuvat kuukauden takaa kun ensimmäinen lumipeite oli satanut ja oli aivan loistava kuvaussää. Eilisen kuvat olivat vähän liian vakavia. Kyllä hymy on vaan paras asuste ja ominta minua. Kun olin ottamassa näitä kuvia niin varmasti ohikulkijoilla oli varmaan yhtä hauskaa kuin minulla. Tässä Marian Kirkon raunioiden vieressä sijaitsee todella suosittu pulkkamäki. Aina on kivaa jos saa hymyn toisen huulille omilla puuhillaan! Vielä iso kiitos kannustavista kommenteista eiliseen postaukseen. Te olette vaan ihania! 


Rentoa viikonloppua kaikille!

                                    -tuulanneli

Padded down parka// Trussardi, knitwear// Lindex, jeans//Massimo Dutti, shoes//Palladium10 kommenttia

 1. Ihana hymyilevä sinä. <3 Luinkin kaikkien kommentit aiempaan postaukseen ja niinhän siellä oli juuri niin ihana naisjoukko kannustamassa ja tukemassa, että se on yksi suuri syy mikä kantaa silloin kun epäusko iskee. <3

  Ihanaa lauantaita ja kiitos ihanasta kommentista Uggeihini. Ne on tavallaan minustakin suorastaan öklön kamalat ja se tekee niistä juuri ihanat. Ne laitan päälle kun hassuttaa. Olen riittävän monta vuotta kulkenut pankkiiriliikkeen univormuissa ja kun ikää tulee, niin enää en välitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia, etsinkin tarkoituksella nämä kuvat // kommentit ovatkin tämän bloggaamisen yksi kivoimmista puolista ja kaikki ne eiliseen postaukseen tulleet kommentit kannustivat todella paljon. Koko päivän on ollut hymy huulilla :)

   Nyt on aivan loistava fiilis ja taas on intoa bloggaamiseen mutta pikkasen harvemmalla postaustahdilla.

   kivaa viikonloppua sinulle ihanainen Tiia <3

   Poista
 2. Olet oikeassa. Hymy kaunistaa ihmistä. Miten mieltäylentävää on esimerkiksi tuulisena, vettä vihmovana aamuna lenkillä käydessä, kun joku vastaantulija väläyttää sinulle hymyn? Koko päivä muuttuu heti paremmaksi.

  T. Täysin arkista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä hymyllä saa paljon hyvää aikaan :)

   kivaa sunnuntaipäivän jatkoa Kristiina :)

   Poista
 3. Hymy kuvat ovat kauniita! Kommentia vähän edelliseen postaukseesi liittyen; Blogisi on yksi suosikeistani, pidän tyylistäsi ja mielestäni kirjoitat hyvin ja mielenkiintoisesti. Bloggaaminen on siihen asti ihanaa, kun se ei aiheuta stressiä eikä tunnu työltä, vaan harrastukselta. Itse haluaisin kirjoittaa blogiani enemmän, mutta ei vaan rahkeet riitä tässä vaiheessa elämää, kun lapset vielä pieniä.

  Leppoisaa sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna <3 minulla on tällä hetkellä menossa aika hetkinen vaihe elämässä. Tähän asti bloggaaminen on sujunut jotenkin helposti vaikka olenkin myöhään illalla kirjoitellut postauksiani // nyt vain tuli seinä vastaan ja pää löi tyhjää! Eiköhän tämä ole vaan ihan normaalia tässä blogimaailmassakin. Tämähän on meidän harrastus ja siksi siitä ei saa ottaa stressiä ;)

   rentoa sunnuntain jatkoa Johanna <3

   Poista
 4. Hymy huuleen, eikä stressata:) mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 5. Sun hymykuvat ovat herttaisia, kiva kuvasetti.

  VastaaPoista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig