mood board

Nyt laitan joulun pakettiin odottamaan ensi vuotta ja tämän kevään lapsi suuntaa kohti kevättä. Voikun olenkin odottanut tätä hetkeä. Nyt voin aloittaa pikku hiljaa golftreenit ja päivät pitenevät vauhdilla. Valon määrä lisääntyy huimaa vauhtia! Kiitos lumisen maiseman. Ulkoilma ihmisenä nautin myös talvesta ja rakastan laskettelua mutta tänä vuonna annamme lasketteluvälineiden olla talvisäilössä. Ehkä myöhemmin keväällä suuntaamme aurinkoon vain lepäämään.
Tällä hetkellä lähintä sydäntäni ovat kaikki vaaleat sävyt yksinkertaisilla linjoilla. Minimal is the best. Ihan muutama viikko ja kevätvaatteet ilmestyvät vauhdilla kauppoihin. Minulle vaatteet ovat olennainen osa elämäntapaani. Jokaisella vaatteella on aina oma tarinansa. Sara S. heittikin viikko sitten kivan haasteen koskien 10 muistojen vaatetta. Todella kiva haaste, johon yritän vastata tässä muutaman viikon kuluessa. Etsin vaan muutaman kuvan arkistoista postausta varten. Alakuvista löytyy inspiraariota kevättalven pukeutumiseen. Valkoisten lenkkareiden kanssa joudutaan odottamaan vielä hetki! Mikä sinua inspiroi tällä hetkellä?

Kivaa loppuviikkoa kaikille ihanille siellä ruudun takana!


                                       -tuulanneli

kaikki kuvat; Pinterest

4 kommenttia

 1. Ihanan inspiroivia kuvia ja kauniin simppeliä :)

  VastaaPoista
 2. Just mun makuun kaikki näissä kuvissa. Tuota alemman kollaasin mustavalkoista asua olen ihastellut pitkään, IHANA !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. meillä onkin Sara hyvä maku ;) ja tuo mustavalkoinen kuva tulee minullekin usein vastaan pinterestissä - siinä on jotain! Tällä hetkellä tuosta tyylistä minulta puuttuu täysin valkoinen villakangastakki ;) Täytyy myöntää, että valkoinen värinä ei varmasti ole hankintalistan ensimmäinen ;)

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig