memories 2014 vol 2

Heippa kaikille ja vuosikatsauksen toinen osa lähtee tästä. Heinäkuussa rohkaistun lopulta ja kasvot ilmestyivät blogiin. Aurinkolasien taakse oli helppo piiloutua. Heinäkuusta jäi mieleen todella upeat helteet, hauskat brunssitapaamiset ja ihanat lounaat rakkaan blogisiskon ja muiden kivojen bloggareiden kanssa. Aamuisin vietin rauhallisia kahvihetkiä terassilla. Voi hitsi kun kaipaankin noita hitaita aamuja. Golfissa tuli heinäkuussa todellinen mahalasku ja pelaaminen takkuili. Väsytin itseni totaalisesti pelaamisen suhteen ja pelinautinto katosi. Jätin muutaman kilpailun väliin ja keskityin vain treenaamiseen.

Elokuussa lähti peli kulkemaan. Mestaruuskisat menivät hyvin. Naantalissa tein oman pelihistoriani parhaan lyöntituloksen ja Saksan matka jäi kahden lyönnin päähän parikilpailussa. Täydellinen pelikuukausi. Elokuun kivoin juttu bloggareiden kanssa oli suuren suosion saanut Bloggarikirppis. Tapahtuma oli niin onnistunut, että järjestämme varmasti uuden kirppiksen keväälläkin. Eka kerran onnistuin kasvattamaan olipuun ilman ongelmia. Nyt mielenkiinnolla seuraan selviääkö se hengissä yli talven.


Syykuussa tapahtui paljon tärkeitä asioita. Vuosimittariin tuli lukemia lisään ja blogi liittyi Indiedaysin perheeseen. Aika iso juttu minulle, koska olin blogitaipaleeni alkumetreillä. Puketumisessa alkoi harmaa kausi höystettynä mustalla. Aika synkältä näyttää näin kuvista katsottuna. Syyskuun kivoja bloggarijuttuja olivat korkkarikoulu ja Ghd:n kiharakoulu. Blogihaasteen myötä menin todella epämukavuusalueelle eli pidin mekkoviikon. No ainakin sen myötä pukeutumiseen tuli vaihtelua ja olen pitänyt mekkoja sen jälkeen säännöllisesti. Mieleenpainuvin juttu oli ehdottamasti ihanan ystäväni Tuulan tandemhyppy laskuvarjolla. Rohkea aikuinen nainen! 

Hupsista tulipas tästä postauksesta pitkä. Paljon kivoja muistoja elämän reppuun! Halit kaikille ja kivaa illanjatkoa //xoxo

                                  -tuulanneli

13 kommenttia

 1. Kyllä tulee kesää ikävä näitä kuviasi katsellessa. Kivoja muisteloita jälleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaapas kuinka ikävä tuli kun luin läpi noita postauksia kun valitsin kuvia!

   Poista
 2. Voi tuota kesän valoa noissa kuvissa!
  Kivoja muistoja - jännä, miten tässä bloggaamisen myötä tulee kirjanneeksi itselleenkin näitä muistoja!
  Hyvää loppuvuotta sinulle<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valonmäärä on kyllä uskomaton kesän kuvissa! Onneksi ollaan matkalla kohti valoa.
   Tämä blogi on todellakin loistava päiväkirja - paljon kivoja asioita on nyt kirjoitettuna ylös

   kivaa loppuvuotta myös sinulle <3

   Poista
 3. Voi ei miten kivoja kuvia.... Kesä ja valo!
  Minä olen kukkien sarjamurhaaja, mutta olivipuut on kestäneet jo kolme talvea?!? Mikä lie masokistilaji?
  Mukavaa viikonjatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos annu - tuo minun oliivipuu on tiputtanut lehtiä aika paljon mutta hengissä se on vielä.

   kivaa viikonjatkoa!

   Poista
  2. Juu, se pudottaa niitä reippaasti, mutta älä hävitä sitä. Se on sitkeä laji, ja virkoaa keväällä kummasti taas kauniiksi :)

   Poista
 4. Ihania kesäkuvia, minäkin muistelen kahvihetkiä kesäaamuna kuistilla…

  Voi, kun annoin aikoinani periksi, enkä ollut tarpeeksi rauhallinen golfin suhteen, tai sen kehityksen suhteen. Halusin nopeasti olla hyvä, tai edes sellainen jota muun porukan ei tarvitse odotella ja katsella, kun "kynnän" maata sillä mailalla. Golf ei tosissaan ole helppo laji, mutta ah niin ihana. Täydellinen ulkoilu ja seurustelulaji. Olen salaa vähän kateellinen sinulle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Reetta koskaan ei ole liian myöhäistä golfin suhteen! Olen itse harrastanut kymmenen vuotta ja arvaapas millaiset minun kolme ekaa vuotta olivat? IHAN JÄRKYTTÄVIÄ! heitin alkuvuosien aikana mailat monta kertaa nurkkaan ;) mutta joka vuosi aloitin vaan uudella innolla.

   Nyt tänä päivänä kilpailen säännöllisesti ja tasurikin on kohtuullisen haastava - Golf on aivan ihana laji ja kun se on vielä meidän yhteinen harrastus - asumme kesän kentällä :)
   Voi kun odotan jo kesää! Ei muuta kuin golf uudelleen harkintaan Reetta <3

   Poista
 5. Sinä oli kiva lisä meidän aikuisten naisten blogeihin. Ihana kun annoit kasvosi blogimaailmalle. n ollut ilo tutustua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentista maiju <3 - ihanaa kun meitä aikuisbloggareitakin löytyy ja on ollut aivan upeeta kun te olette ottaneet vastaan avosydämin <3

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig