#3 cashmere
Joulukuun kolmas ja tänään joulukalenterissa C kirjain // Lovely and luxurious cashmere. Itse olen tutustunut tähän ihanan ylelliseen materiaaliin tänä syksynä. Materiaalina tämä kashmir on pehmeä, todella lämmin ja ihoa vasten miellyttyvä. Olin todella kiinnostunut kun minulle tarjoutui mahdollisuus tehdä yhteistyötä tänä syksynä Suomeenkin rantautuneen upouuden nettiliikkeen Kashmirneule.com - kanssa. Tämä Slovakialainen yritys on toiminut jo usean vuoden ajan Euroopassa ja nyt he myös toimittavat Suomeenkin ihan kohtuullisen hintaisia, aitoja kashmirneuleita ja pashminoja. Ensi kosketus tämän yrityksen kanssa oli minulle postiivinen ja toimitukset pelasivat nopeasti. 
Materiaalina tämä kashmir on taivaallinen. Kasmirneule.com neuleet valmistetaan suurimmaksi osaksi käsin Nepalissa, jossa he valvovat tuotteitensa laadun tarkasti ja myös huolehtivat työtekijöidensä työoloista sekä oikeasta palkkatasosta. Nämä asiat ovat minulle aina iso plussa varsinkin kun kyse on laadusta. Tämä minun neule on heidän Emma - neule ja siinä on 2 kerrosta. Nämä kerrokset kertovat neuleen lämpimyyden ja paksuuden. Tämä minun neule on nyt jo ihanan pehmeä ja lämmin. Mitä sitten kun kerroksia on jopa 12. 


Kashmir neule on aivan ihana joululahjaidea. Ylellinen neule, joka kestää hyvin hoidettuja kauan. Suosittelen lämpimästi! Tänään yhdistelin tämän minun uuden kaunokaisen beige - värin kanssa. Tästä harmaan ja beigen yhdistelmästä on muodostunut todellinen lemppari minulle. Mitä pidät yhdistelmästä?

Kivaa keskiviikko illan jatkoa kaikille!


                                        -tuulanneli


cashmere knitwear // Kashmirneule.com (saatu blogin kautta),     wool coat//Tommy Hilfiger, scarf//Acne Studios, cashmere beanie//Balmuir, shoes//Vagabondps. Postauksen kuvat on ottanut  Johanna ja meillä oli pikkasen hauska kuvaushetki; lue klik (täältä) !

8 kommenttia

 1. Kashmirneuleet ovat todella ihania; pehmeitä ja lämpimiä. Kivan näköinen asu, Minä tykkään kovasti harmaan ja beigen yhdistelmästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet ihan oikeassa, neuleet ovat niin ihanan pehmeitä iholle ja todella lämpimiä!
   Pidän niitä kesälläkin, kun illat ovat viileitä.

   Poista
 2. Kyllä ne vaan ovat ihania, eivätkä lainkaan kutita, lämmittävät ihanan pehmoisesti. <3 Ihana asu!

  Kauniita unia. <3

  VastaaPoista
 3. Kaunis neule - ja kaunis värisävy:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady <3 ja sävy on juuri sellainen, että se sopii minun vaatekaappiini!

   Poista
 4. Rakastan kasmiria, niin ihana pehmeä ja lämmin päällä. Tykkään myös paljon tuosta beigen ja harmaan combosta. Tyylikäs asu niinkuin aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna <3

   - tästä väricombosta alkaa muodostua todellinen lemppari minulle!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig