#1 advent calendar


Joulukuu on täällä ja sehän tarkoittaa joulukalenteria. Tässä joulukalenterissa sukelletaan tuulannelin elämän aakkosiin. Olen tässä syksyn mittaan lukenut useasta blogista näistä elämän aakkosista. Miettiessäni miten toteuttaisin oman kalenterini muistin luonnoksissani aloitetun aakkospostauksen. Jokaiselle päivälle on oma aakkonen ja tarina siitä, mitä se merkitsee juuri minulle. (Bloggari sallii itsellensä oikeuden yhdistellä kirjaimia samaan postaukseen, näin pysytään kalenterin päivissä). Tuulannelin joulukalenterissa on mukana myös yllätyksiä eli kannattaa olla kuulolla. Tervetuloa matkaan mukaan kohti tunnelmallista joulua!


Aakkosten eka kirjain A  merkitsee minulle alkua, uuden alkua. Aamut ovat aina alku uuteen siksi rakastan aamuja.  Varsinkin   rakastan niitä hitaita aamuja, joita olen useasti varsinkin instan puolella hehkuttanut. Valitettavasti jokainen meistä tietää, että näitä löysempiä aamuja ei kovinkaan montaa mahdu viikkoon. Korkeintaan yksi ja sehän onkin sitten elämän luksusta, josta kannattaa nauttia täysin siemauksin. Jokainen kaunis aamu kaikkine kiireineen on täynnä uusia mahdollisuuksia. Me jokainen teemme omat valintamme ja usein sen kaiken ratkaisee meidän oma asenne.Kolmas tärkeä A eli asenne. Tässä pätee se maailman helpoin postivisuusfraasi; Think positive // iso hymiö :). Marraskuussa tässä oli kyllä haastetta kerrakseen mutta kyllä aina jokaisesta päivästä löytyi jotain kivaa. Omalla asenteella pystyy vaikuttamaan niin moneen asiaan ja ennenkaikkea saamaan sen itselleen mitä kaikkein eniten haluaa. Joskus se voi vaatia aikaa mutta periksi ei kannata antaa. Huomenna meillä on jälleen aamu, uusine alkuineen ja toivottavasti positiivisella asenteella. Aakkosten eka kirjain A aloittaa monta merkityksellistä sanaa. Tähän postaukseen mahtui ihan muutama. Mitä sinulle tulee mieleen tästä ekasta kirjaimesta?


Kivaa illanjatkoa kaikille teille ihanille!

                                            -tuulanneli4 kommenttia

 1. Kiva idea! Mieleeni tuli heti ruoka eli aamupala:) ja varsinkin hotellin aamupala koska kotona se jää yleensä kahviin ja puuroon. Minustakin aamut ovat parhaita, varsinkin kiireettömät:) ihana juoda kahvi rauhassa ja surffailla netissä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Kata <3 - tämä idea välähti minulle tänään illalla kun luin tylsää taloustiedon kirjaan!
   Aika mielenkiintoisia inspiraation lähteitä ;) Nyt on seuraaviksi viikoiksi runko postauksia varten ja saan käytettyä valokuvia arkistosta pois.

   Hitaat aamut ovat niin ihania ja siinä kuluu monta kuppia kahvia.
   Kivaa viikkoa sinulle!


   Poista
 2. Juuri vähän aikaa sitten luin miehestä, joka aloittaa aamun ajattelemalla, mitä kivaa sitä tänään tekisi. Mielestäni oikein positiivinen alku päivälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella ihana tapa aloittaa päivä!
   Noin sitä pitäisi meidä jokaisen ajatella kun ollaan silmät ristissä aamukahvin
   äärellä!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig