instagram lately


Tänään ei mennyt niin kuin Strömsössä. Pikkasen on vastustanut kuvaaminen. Asukuvauksen lopputulos oli rakeiset kuvat. Kivaa kohinaa kuvissa! Vaihtoehto B käyttöön. Opettelin Picasan kollaasitekoa ja tässä lopputulos instagramin kuvista. Olen taas viime aikoina aktivoitunut instan kanssa. Instaan saa ladattua nopeasti kuvia päivän jutuista. Tottakai kuvien laatu ei ole paras mutta kivoja räpsyjä reaaliajassa. Lataan sinne myös blogikuviani. Usein nämä kännyräpsyt ovat kuitenkin parhaita. Vai mitä mieltä olet? Tässä alakuvassa asujuttuja viime viikolta ja muutama niitä suosittuja kahvikuppikuvia. Tunnustan ottavani näitä coffeebreak kuvia aika paljon.

Minut löydät instasta tutulla nimellä tuulanneli. Latasin muuten instaan yhden päivän rakeisista kuvistakin. 

Kivaa illanjatkoa kaikille!

                                                           -tuulanneli

kuvat// tuulanneli instagram klik (täällä)


10 kommenttia

 1. Instassakin seurailen. <3 Ihanat asut ja nuo nilkkurit, niissä on täydellinen sävy, todella kauniit. Tuntuu että kaikki kuvat epäonnistuu, on niin kovin pimeätä. Joitain kuvia olen jopa kuvannut takapihalla, jotta saanut edes vähän valoa osumaan.

  Hyviä kuvia, älä ole itsellesi liian ankara. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Tiia - minua varotettiin tästä marraskuusta mutta en uskonut sen olevan näin vaikea!
   Tänään tunsin itseni ihan avuttomaksi kuvien kanssa. Olisi pitänyt ottaa ne ulkona mutta sinnikkäästi yritin sisällä. No kaikesta oppii ja täytyy vaan hyväksyä kuvat niin kuin ne ny marraskuussa ovat!!!!

   kivaa viikkoa sinulle Tiia <3

   Poista
 2. Insta on kyllä siitä kiva, että monen bloggaajankin elämää näkee muultakin kantilta kuin siltä bogin usein aika rajatulta alueelta;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet ihan oikeassa Lady! Se kynnys ladata kuvia instaan on huomattavasti alhaisempi kuin blogiin! Joskus tuntuu, että olen turhankin tarkka noiden blogikuvien kanssa mutta opin koko ajan uutta ja silloin se rima nousee korkeammalle!

   Poista
 3. Insta on hauska paikka, välillä voi olla aktiivinen ja välillä taas ei. Löysin blogisi tällä viikolla ja jäin lukijaksi. Tosi kiva blogi sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Nonna ja kiva kun olet löytänyt blogini! täytyypä käydä kurkkaamassa sinunkin blogiasi!

   Poista
 4. Ihanat nilkkurit! Kenen valmistajan/mistä :)?
  Miiu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3 nuo minin nilkkurit ovat tämän syksyn Björn Borgin mallistosta! omani olen hankkinut Vaasan Kookengästä mutta BB on todella hyvin saatavissa ympäri Suomea!

   Poista
 5. Olen jäänyt "instakoukkuun". Kiva seurata muiden tekemisiä ja inspiraatiokuvia, ja hauska ladata omia päivän kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin Reetta <3 - instassa minua kiehtoo juuri sen reaaliaikaisuus ja niitten kuvien ei tarvitse olla niin tarkkoja - kivoja räpsyjä päivästä!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig