casual friday


Taas me ollaan jo perjantaissa. Viikonlopun alun kunniaksi jälleen farkut jalkaan ja tällä kertaa jo monta kertaa nähdyt revityt farkut. Tämä casual friday on minun mieleen! Mutta hupsista kahtena päivänä sama pusero. Onko bloggarille sattunut vahinko? No tässä hyvä esimerkki kuinka ajaton ja selkeälinjainen pusero muuntuu eri tarkoituksiin. Tänään laitoin alle mustan paitapuseron, sen joka on minun ainoa musta sellainen. Olen jo monta vuotta aikonut hankkia toisenkin mutta aina valinta on kääntynyt valkoiseen tai muuhun väriin. Kauluksen muoto paljastaa, että paitis ei ole ihan tämän päivän tarjontaa mutta aina pitää yksi musta paitis löytyä vaatekaapista. Juhlavan tästä vaihtoehdosta saa laittamalla vain mustat suorat housut jalkaan. Itse pidän todella paljon yläosista, jotka käyvät sekä arkeen että juhlaan.


Kivaa illanjatkoa ja huomenna aloitetaan juhlateema Muotibrunssilla. Hei vaasalaiset lauantaina Bar & Brasserie Fondiksessa on mahdollisuus nauttia ihanasta brunssista ja upeasta juhlamuodista kello 12.00 ja 14.00. Tervetuloa mukaan!

                                       -tuulanneli


blouse//Cos, shirt//Benetton, jeans//MyMaleneBirger, shoes//Vagabond


6 kommenttia

 1. Aivan upea asukokonaisuus! Ottaisin jokaisen "elementin" itsellenikin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Reetta <3
   Viihdyin myös itsekin tässä asujutussa eilen - farkut ovat vaan ihanat!

   Poista
 2. Vitsi mä tykkään tuosta neuleesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Kaisu <3
   selkeälinjainen vaate toimii aina ja tämänkin on jo muutaman vuoden vanha!

   Poista
 3. Komppaan Reettaa, aivan ihana asu :) Sulla noi farkut on just oikean pituiset, itselläni jäävät aina vähän liian pitkiksi.

  Rentoa viikonloppua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Sara - joskus on pituudestakin hyötyä, usein minulla on kyllä ongelma, että farkut voivat olla liian lyhyet. No tässä tapuksessa lyhyt pituus olikin makeen näköinen!

   Kivaa viikonloppua myös sinulle <3

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig