casual friday + arvontamuistutusHei kaikille ja nopea piipahdus blogin puolelle. Tänään jälleen todella rento päivä revityissä farkuissa. Viikko on ollut todella kiireinen joka saralla. Yksi tämän syksyn tärkeimmistä tenteistä pukkaa huomenna päälle ja tässä minä päivittelen kuulumisiani teille. Sanottakoon, että lepuutan aivojani ja kohta taas sukelletaan takaisin tenttikirjan maailmaan.

Huomenna on tiedossa kaikkea kivaa sen minun tenttini lisäksi. Lauantaina vietetään ravintolapäivää ja minun kampaajakamut avaavat jälleen päiväksi Trendyn pop up Cafeen (klo 12-18). Jos olet kaupungilla niin kannattaa poiketa Vaasanpuistikolla. Lisäinfoa löytyy täältä. Ihan uskomattomia herkkuja on jälleen tarjolla!

Yksi muistutus vielä! Oletko jo käynyt osallistumassa korusetin arvontaan täällä (klik). Kannattaa käydä klikkaamassa. Ja nyt takaisin tenttikirjan pariin.

Kivaa illanjatkoa kaikille!

                                     -tuulanneli


jeans & denim shirt //By Malene Birger, scarf//Acne Studios, sweater//Cos

4 kommenttia

 1. Kaunis ja rento aikuisen naisen casual friday -asu! Hienoa, että myös hymyilet kuvassa! Onnea tenttiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos ihanasta kommentistasi <3 - you made my day -
   ..lupaan hymyillä tästä eteenpäin postauksissani :)

   Poista
 2. Tuo musta neule innosti. Koitin löytää Cosin sivuilta - onko vanhempaa mallistoa? Kerran olen Cosilta tilannut, mutta silloin menivät koot pieleen - ne olivat valtavia ja kaikki lähtivät palautukseen. Laatu vaikutti tosin hyvältä. Tykkään rennosta combostasi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 - Tuo postauksen neule on parin vuoden takaa. Cosin vaatteiden ajattomuus näkyy tässä hyvin koska niistä ei tiedä koska ne on ostettu toisaalta se näkyy myös siinä, että tuntuu etteivät mallistot muutu. Olen itsekin törmännyt Cosin kanssa tuohon mittaongelmaan. Minulta löytyy Cosin vaatteita kaikissa kokoluokissa xs - xl eli ne on todella pakko sovittaa ennen ostoa!

   Kivaa viikon jatkoa !

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig