on the roadHuomenta kaikille ja nopea piipahdus blogiin. Istun nyt junassa matkalla isolle kirkolle. Kyllä tämä nykyajan teknikkaa on kivaa ja junamatka kuluu todella nopeasti. Aamupäivän päivittelin pitkästä aikaa pinterestiä ja sieltä nämä inspiraatiokuvat. Yläkuvassa oleva vaaleanharmaa villakangastakki, huh mikä unelma! Alakuvassa minua kiehtoo nuo herrainkengät ja huomaatko nilkkasukat! Aika mielenkiintoinen yhdistelmä. Oletko sinä tutustunut jo Pinterestiin? Minusta se on kiva paikka inspiraation etsimiseen ja aina löytyy jotain kivaa.

Kohta olen perillä ja edessä todella mielenkiintoinen päivä. Eniten odotan tapaamisia bloggareiden kanssa, joihin olen nyt tutustunut tässä viimeisten kuukausien aikana. Todella kiva tavata ihan kasvotusten!

Ollaan kuulolla ja kivaa lauantaipäivää kaikille!


                                -tuulanneli

kuvat: pinterest
8 kommenttia

 1. Pinterest on ihana! Ja vaarallinen - sinne nimittäin hukkaa helposti tunteja!!
  Tuo harmaa takki on oikeasti kaunis, mutta alakuvan yhdistelmä ei ainakaan mulla toimisi...kai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti annu - niin siksi pinterest on hyvää ajankulua juuri junamatkoilla ja autossa - koska ei siihen muuten löydy aikaa koska tämä bloggaaminenkin vie oman aikansa!

   Poista
 2. Upeita takkeja! Olen aina tykännyt tuollaisista, mutta koskaan en ole nähnyt kaupoissa täällä kotomaassa. Yksinkertaiset linjat ovat kauniita.

  Hauskaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Virpi - se on todella harmi, kun meiltä Suomesta ei löydy näitä upeita yksinkertaisia malleja!

   Poista
 3. Todella tyylikkään näköinen tuolla tavalla kuvattuna, mutta.... Sorry to say, but,tilasin ja palautin, erittäin painava ja paksu. Ja kun kylmässä viimassa joutuu pukemaan kunnolla päälle vyön kans, ei enää olekaan niin kivan näköinen. Harmitti, se oli ensin " pakko saada" takki !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olet varmasti oikeassa - kun katsoo tarkasti kuvaa, takissa ei ole todellakaan nappeja ja vyön kanssa se on hyvin epäkäytännöllinen - mutta takki on siltikin makee!

   Poista
 4. Voisin niin hyvin kuvitella tuon harmaan takin sun päällä :). Itseasiassa kuvittelinkin, että se on omasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi Annukka - voikun se olisikin minun oma! - harmi, minä vain haaveilen siitä!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig