monday attitude

Heippa kaikille! Mitä merkitsee oikea kuvatausta? Eilen esimerkiksi kuvailimme ensin normaali maisemissa eli puistotaustalla mutta kuvista puuttui se jokin. Sitten huomasin ränsistyneen tiilisen rakennuksen. Waude mikä tausta kuville löytyi!  Nyt kuvissa löytyy asennetta ja musta toppis tulee hyvin esille. Kuvataustalla pystyy todella paljon vaikuttamaan lopputulokseen. Vai mitä mieltä sinä olet? Minulle ainakin sillä on iso merkitys. Aloitin viime viikolla valokuvauskurssin ja siellä meille kanssa opetettiin taustan merkitystä. Se on tärkeä osa kuvakerrontaa. Olen todella innoissani tuosta kurssistani jospa sitä oppisi vihdoinkin kuvaamaan.

Ihastuin tähän kuvauspaikkaan niin, että varmasti palaan vielä tutkimaan ja kuvaamaan sitä vähän eri kulmasta. Muutaman mustan asukokonaisuuden voisi käydä kuvaamassa. Esimerkiksi joku juhlavaatepostaus voisi näyttää aika makeelta tässä ympäristössä. 

                                        -tuulanneli

jacket//Massimo Dutti, knitwear//Wera, jeans//H&M, shoes//Vagabond4 kommenttia

 1. Upea ympäristö ja kivoja kuvia - kyllä musta takki erottuu hienosti. Ja varmasti juhla-asuun tuo seinä tuo mukavaa kontrastia.
  Valokuvauskurssi olisi kyllä tarpeen vaan ei onnistunut tänäkään syksynä tuon jalkaleikkaukseni takia. Noh - vielä minä sen kurssini löydän;)
  Kivaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos lady <3 - joo se valokuvauskurssi on kiva ja se kestää minulla 5 viikkoa - mennään kerran viikossa asioita rauhassa eteenpäin! ainakin opin nuo perussäädöt kameraan niin sitten sitten on helpompi opiskella asioita eteenpäin!

   Poista
 2. Kauniita kuvia ja kaunis tausta. Kyllä sillä taustalla van on merkitystä, itselleni ainakin. Rouheampi tausta on mielestäni kivempi, itse ainakin pidän. Kaunis on asukokonaisuuskin joka taustaa vasten on kuvattu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Satu <3 - joskus tuntuu, että mietin noita tausta-asioita liikaakin mutta se on kuitenkin osa kuvakerrontaa!

   Kivaa viikkoa sinulle!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig