blue day
Heippa kaikille! Nyt ihan nopea päivitys päivän asujuttuihin. Eilen mentiin aina varmalla camel & sininen väriyhdistelmällä. Maanantain postauksesta sain inspiraation vaihtaa vaihteeksi sinisiin sävyihin. Siis väriin joka on minun väri.  Illalla naputtelin tämän postauksen ja ihmettelin siinä takin väriä, joka näytti ihan vaalealta roosalta. Ennen postauksen julkaisua katsoin vielä tabletilla, että kaikki on OK.  Tabletin kuvissa takki näyttää oikean väriseltä siis camel ruskealta. Ihmeellistä eli siis postauksen teksti uusiksi. ARGh....mikä turhautunut olo! Voisin kai pitää äänestyken siitä, minkä värinen takki on eri laitteiden näytössä? Tulos voisi olla mielenkiintoinen. On tämä kivaa tämä vaatebloggaaminen. Nyt joka tapauksessa laitan tämän postauksen maailmalle ja jos sinun näyttökuvasssa takki on camel - värinen, niin fine!

Iso kiitos ihanista kommenteista edelliseen postaukseen! Aihe herätti kiinnostusta ja bloggarille kommentit ovat todella tärkeitä! Kommunikointi teidän kanssa on kivaa! Ja jos et ole aikaisemmin kommentoinut, niin rohkeasti vaan. Voit kommentoida täysin anonyymisti.

                      
                                       -tuulanneli


wool coat//Tommy Hilfiger, blouse//Cos, scarf//Massimo Dutti,


8 kommenttia

 1. No kyllä tuo mun silmään ihan camelilta näyttää :)

  Ja hauska ajoitus siniselle. Itsekin siitä justiin kirjoittelin vaikkakin sisustumielessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että ainakin sieltä löytyi camel ;) on tämä vaan niin ihmeellistä!

   Poista
 2. Kaunis kokonaisuus! upea syvän sininen väri :)

  Edelliseen postaukseen liittyen, en seuraa mitään TV-sarjaa tällä hetkellä, mielekkäämpääkin tekemistä on, kuten blogit ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti Satu - sininen tuntuu nyt kivalta vaihtoehdolta pitkän mustan kauden jälkeen!

   Poista
 3. Kaunis sininen ja mun tietsikalta takki näyttää hieman roosaan vivahtavalta harmaalta. Olen itsekin huomannut, että joskus kuvissa vaatteiden värit poikkeavat huomattavasti todellisuudesta, ärsyttävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti Belladonna - tuo värisävyjen muuttuminen tietokoneella on joskus todella harmittavaa, tietotekniikan maailma on ihmeellinen :)

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig