viikon parhaat räpsytMoikka kaikille! Tänään olin suunnitellut postaavani ihan jostain muusta mutta pää on vain jotenkin tyhjä. Tämä sunnuntai meni rentoutumisen merkeissä. Olen ollut kolme viimeistä viikonloppua tien päällä. Onneksi tänään sain laittaa matkalaukun komeroon odottamaan kuukauden päästä olevaa I Love me -messureissua.

Viikon inspiraatiokuva. Uusin Elle -lehti sisälsi taas kivoja asuinspiraatioita sekä juttuja mielenkiintoisista ihmisistä. Kahvihetken kruunasi Fazerin uudet suklaakarkit. nam, nam!Olisiko tässä viikon coolein ilme? Tämä kuva oli ainut onnistunut tästä kuvasarjasta. Joskus se kuvaaminen ei vaan suju niin kuin Strömsössä. En tiedä, onko ote herpaantumassa, kun ei meinaa kuvat onnistua tai sitten sitä vaan asettaa riman niin korkealle. Viikon kahvi on tässä. Coffee Housen valkosuklaakahvi on yksi suosikeistani. Viikon takaisella Joensuun reissulla tämä oli ehdoton juttu päiväkahvilla. Takana olevaa saaristolaisleipää lohitäytteellä ei sovi myöskään unohtaa.


Viikon luontokuvassa kauniit syksyn sävyt. Keltainen on minulle energisyyden väri. Kirjoitinkin viikko sitten syksyn ihanuudesta ja siitä, että tämä syksy on yllättänyt positiviisuudellaan ainakin minut. Arki rullaa ja kalenteri täyttyy kivoista projekteista. Viikon mielenkiintoisin ruoka-annos kätkee sisälleen vuohenjuustonyytin tarjottuna yhdessä punajuurien ja taivaallisen pestokastikkeen kanssa. Kävin ihanien ystävien kanssa testaamassa uuden Frans & Nicolen ravintolan. Mielenkiintonen uusi konsepti. 

Tästä on kiva aloittaa uusi viikko. Ihanaa, meille on luvattu vielä aurinkoisia syyspäiviä ainakin alkuviikkoon. Nautitaan niistä!


-tuulanneli


7 kommenttia

 1. Upeita kuvia ja fiiliksiä <3
  Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti messuilla nähdään vajaan kuukauden kuluttua! Ihanaa syyskuun viikkoa, viimeistä viedään: se on lauantaina lokakuu <3.

  VastaaPoista
 3. Hyvä postaus, näitä on ihana lukea. Ehdottomasti siis lisää vain tämän tyyppisiä. :)

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Fazerin uudet namit on jumalaisen hyviä, itselle uppoaa myös ne karpalo-versiot. Nams. :p

  VastaaPoista
 5. Odotan jo, että näemme messuilla :) Ihania syyskuvia...
  Aurinkoa alkavaan viikkoosi!

  VastaaPoista
 6. Vähän nämä nopeasti lyhenevät päivät taas nakertavat, mutta onneksi syyskuu on mennyt aurinkoisesti.
  Nämä viikkokatsaukset ovat aina kivaa luettavaa!

  VastaaPoista
 7. Vesi herahti kielelle, kun näin kuvan valkosuklaakahvista. En ole maistanut, mutta nyt on kokeiltava! Ihanaa syyskuista viikkoa!

  VastaaPoista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig